Pet

Tegenwoordig heeft een pet meerdere doeleinden. Zo beschermt een pet u optimaal tegen de zon, maar zorgt deze ook voor een finishing touch aan uw outfit. Outdoorsupply heeft daarom een mooie collectie dames petten samengesteld, die worden gemaakt van de allerbeste materialen. Hier vindt u dames petten in vrolijke kleuren, dames petten met een brand logo en dames petten met een strak design. Bekijk hieronder direct de volledige collectie!
 
Pet Lacoste Navy Blue
SALE

Pet Lacoste Navy Blue

€ 37,50

€ 29,95

Pet Lacoste White
SALE

Pet Lacoste White

€ 37,50

€ 29,95

Dames Pet

Bent u op zoek naar een nieuwe dames pet? Dan bent u bij Outdoorsupply aan het juiste adres! Hier vindt u een uitgebreide collectie dames petten in alle soorten, kleuren en maten. Of u nu dus op zoek bent naar een zwarte dames pet, een grijze dames pet of een blauwe dames pet, hier bij Outdoorsupply vindt u het allemaal.


The North Face cap

The North Face is hét merk op het gebied van outdoorproducten van hoogwaardige kwaliteit. The North Face petten zijn hier zeker geen uitzondering op. Met een The North Face cap komt u stijlvol voor de dag en worden uw ogen en hoofd beschermd tegen de felle zon. Een The North Face dames pet mag zeker niet ontbreken in uw outdooruitrusting!


Patagonia cap

Bent u op zoek naar een zwarte Patagonia cap of een witte Patagonia cap? Op deze pagina vindt u diverse Patagonia dames petten in verschillende kleuren. Een Patagonia dames cap is voorzien van een strak design en heeft een fijne pasvorm. Een Patagonia pet kunt u hierdoor urenlang blijven dragen.


Columbia cap

Columbia is een groot Amerikaans merk dat zich richt op de ontwikkeling van comfortabele outdoorproducten met een hoog gebruikscomfort. Een Columbia dames pet komt dan ook zeer goed van passen tijdens uw wandelavonturen. De Columbia caps zijn voorzien van gave designs en zijn beschikbaar in diverse kleuren en modellen. Op deze pagina bekijkt u ze allemaal.