Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Kinderjassen

Op Outdoorsupply vindt u een ruim assortiment kinderjassen voor uiteenlopende doeleinden. Zo vindt u jassen geschikt voor ieder seizoen. Een fijne jas is voor outdooractiviteiten essentieel, niets is zo vervelend als de hele dag in de kou rondlopen. De kinderjassen op Outdoorsupply zijn voorzien van een ademende voering en zijn hoogwaardig van kwaliteit waardoor uw kind jarenlang van de jas kan genieten.

Ski jas kind

Bovenstaande ski jassen zijn gemaakt voor kinderen. Zo kunnen ze heerlijk warm en goed beschermd tegen de sneeuw van de berg af. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt de filter gebruiken om te selecteren op jongens of meisjes en ook kunt u aangeven naar welke maat u op zoek bent. Klik op een kinder ski jas voor meer informatie en om deze direct online te bestellen.

Winterjas Kind

Een goede winterjas is erg belangrijk voor kinderen. Ze moeten het natuurlijk niet koud hebben en voorzien zijn van een jas die tegen een stootje kan. Op Outdoorsupply vindt u een mooi assortiment met dit soort jassen. Er is veel keuze in kleur, design en model, gaat u bijvoorbeeld voor een felblauwe jas? Of liever eentje gele met een capuchon? De keuze is geheel aan u, bekijk snel het aanbod en vindt de perfecte winterjas voor uw zoon of dochter.

Regenjas Kind

Wanneer de herfst in zicht komt en de blaadjes beginnen te vallen is een regenjas niet te missen aan uw kapstok. Met een goede regenjas kunt u, ook wanneer het regent, onbezorgd naar buiten met uw kinderen. Een goede regenjas moet natuurlijk comfortabel zitten en er ook nog een beetje leuk uitzien natuurlijk. Op Outdoorsupply hebben we een super ruim aanbod aan regenjassen voor kinderen in verschillende maten en kleuren. Bekijk de gehele collectie en vindt de perfecte jas voor uw kindje.