Menu
Menu

Camelbak

Camelbak is een prachtig kwaliteitsmerk dat is ontstaan uit een idee waarmee een van de belangrijkste basisbehoeften wordt vervult, drinken. Drinken tijdens intensieve sporten zoals racefietsen is niet altijd even makkelijk, maar Camelbak bracht daar verandering in. Het begon allemaal met een waterzak die makkelijk mee te dragen is tijdens het fietsen en ervoor zorgt dat u kunt drinken zonder uw handen te gebruiken. Inmiddels is het assortiment van dit merk uitgegroeid tot een divers aanbod van producten die ervoor zorgen dat u zich altijd voldoende kunt hydrateren tijdens het sporten. Zo vindt u bijvoorbeeld de thermosflessen en tassen waar u gemakkelijk drinken in kunt meenemen. Daarnaast kunt u voor verschillende series, als Eddy, Chute en Forge bij ons terecht.



Camelbak rugzak

Tijdens lange, uitdagende fietsroutes is een goede rugzak natuurlijk onmisbaar. U kunt er gemakkelijk al uw spullen in kwijt die van belang zijn om mee te nemen. Maar de rugzakken van Camelbak maken dit gemak nog groter dankzij een bepaald drinksysteem. Deze rugzakken zijn voorzien van een extra vak waar u een Camelbak waterzak in kunt doen. Deze waterzakken hebben een slang die u door deze rugzakken kunt laten lopen naar uw schouder. vanuit dit tuitje kunt u zonder handen gemakkelijk drinken tijdens het fietsen. Daarnaast sluiten de rugzakken goed en dankzij verschillende banden om de rugzak vast te maken. De Camelbak rugzakken hebben voldoende ruimte om alle benodigdheden mee te nemen.



Camelbak waterfles

Het doel van Camelbak is sporters voorzien van de mogelijkheid om gemakkelijk te kunnen hydrateren. Het begon met de waterzak maar inmiddels heeft Camelbak meerdere producten in hun assortiment om drinken gemakklijker te maken. Zo hebben ze ook de heerlijke drinkflessen. Deze flessen heeft Camelbak ontworpen om het plastic afval te verminderen. De drinkflessen zijn van zeer hoge kwaliteit en zullen lang mee gaan. De flessen zijn zo ontworpen dat u ze gemakkelijk kunt vastmaken aan uw kleding of uitrusting kunt vastmaken. De materialen waarvan de flessen zijn gemaakt zorgen ervoor dat het water op de kuiste temperatuur blijft waardoor u de hele tijd kunt genieten van fris water. Bekijk de flessen in het assortiment.



Camelbak thermosfles

Wanneer u vroeg vertrekt of een lange toch gaat maken kan het heerlijk zijn om warme koffie of thee mee te nemen. Dan komt een goede thermosfles wel van pas zodat uw koffie of thee nog daadwerkelijk warm is wanneer u besluit deze te drinken. De thermosflessen van Camelbak zijn daar dan ook zeer geschikt voor en hebben een hoge kwaliteit. De flessen zijn voorzien van een vacuüm isolatie wat ervoor zorgt dat het drinken heel lang op de juiste temperatuur blijft. De thermosflessen zijn helemaal lekvrij waardoor u ze gerust bij de rest van uw spullen in een rugzak of andere tas kunt stoppen. De thermosflessen zijn heerlijk comfortabel om uit te drinken en hebben daarnaast ook een prachtig en sportief design wat goed past bij een sportuitrusting.



Camelbak waterzak

De waterzak van Camelbak is waar het allemaal mee begon. Een groot probleem in de fietssporten is het tijdverlies door drinken tijdens wedstrijden of een waterfles die snel leeg is. Zo kost het tijd om te drinken en daarnaast zijn er vaak op de echte parcours maar een paar plekken waar fietsers een flesje kunnen bijvullen. De racefietser Michael Eidson bedacht en ontwierp zelf een waterzak in zijn rugzak met een drinkslang naar zijn mond toe. Inmiddels is dit ontwerp verder ontwikkeld en naar een hogere kwaliteit gebracht. Het is een ideale toevoeging en oplossing voor veel sporters. De zakken zijn gemakkelijk mee te nemen in een van de Camelbak rugzakken. Bij de waterzakken is het belangrijk dat deze hygiënisch blijven. Daarom hebben we een adviespagina voor u hoe u uw Camelbak schoon kunt maken!



Camelbak waterzak accessoires

De waterzak van Camelbak is na jaren ervaring ver ontwikkeld en waardoor er veel accessoires bij zijn gekomen om het gemak van deze waterzak nog groter te maken. Zo vindt u in het assortiment op Outdoorsupply verschillende accessoires en onderdelen. Tijdens intensieve sporten kan het namelijk voorkomen Dat u uw onderdelen moet vervangen door het vele gebruik of dat u iets kwijtraakt. Zo heeft u bijvoorbeeld een ruime keuze uit verschillende mondstukken en slangen. Ook is het van belang om de flessen, waterzakken en alle andere onderdelen van het drinksysteem goed schoon te houden waarvoor u verschillende producten vindt. Er zijn ook accessoires om het gemak te vergroten, zoals een extra omhulsel voor uw drinkfles, filters en droogrekken voor na het schoonmaken.