Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Giro

alle Giro producten

Kwaliteitsmerk Giro ontwikkeld en produceert skihelmen en skibrillen met eigentijdse designs en een lange levensduur. Het bedrijf is circa 30 jaar geleden opgericht en heeft zich in de loop van der jaren op de kaart weten te zetten als een grote speler op de markt van sporthelmen. De skihelmen van Giro zijn gemaakt van stevige materialen en beschermen uw hoofd goed bij een val. De helmen en brillen van Giro zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen en kleuren en maken de look van uw ski- of snowboarduitrusting helemaal af! Klik hieronder op een product voor de volledige producteigenschappen of om deze in uw winkelmandje te doen.

Giro wintersport

Tijdens de wintersport is het belangrijk dat u de juiste bescherming draagt. Een skihelm of -bril moet dan ook van hoge kwaliteit zijn. De producten van Giro zijn dan ook zeker aan te raden. Giro heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van de beste kwaliteit producten. Naast deze enorm hoge kwaliteit wilt Giro ook bijdragen aan de beleving van de sport met de producten. Giro wil het gevoel van avontuur en vrijheid meegeven. Daarnaast hebben de producten ook nog eens een prachtig design.

Giro skihelm

De skihelmen van het bekende merk Giro zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en modellen. De helmen van dit merk staan bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid. De helmen gaan jarenlang mee, waardoor u ervan bent verzekerd om lange tijd plezier te kunnen beleven aan uw aankoop. Via de filter aan de linkerzijde van het scherm kunt u uw wensen kenbaar maken door te selecteren op opties zoals kleur, materiaal of prijs.

Giro skibril

De skibrillen van het Amerikaanse Giro combineren functionaliteit met een schitterend eigentijds design. Een Giro skibril is dan ook niet voor niets razend populair onder wintersporters wereldwijd. De Giro skibrillen zijn voorzien van een comfortabel frame en sluiten netjes aan op het gezicht. Wilt u uw wintersportuitrusting helemaal af maken? Combineer de Giro skibril dan met een Giro skihelm voor een perfecte pasvorm en een stijlvolle look.