Menu
Menu

Alle LOWA modellen

LOWA is een toonaangevende speler op het gebied van wandel- en bergschoenen van uiterst hoge kwaliteit. De schoenen van LOWA zijn voorzien van een unieke constructie, waardoor deze extra stevig zijn en een optimaal comfort bieden. LOWA heeft wandelschoenen in een tal van kleuren, maten en soorten. Perfect voor iedere natuurliefhebber! Wilt u meer weten over LOWA? Lees dan verder op deze pagina.

LOWA heren

LOWA heeft een mooie collectie wandelschoenen samengesteld voor heren. LOWA wandelschoenen voor heren worden enkel gemaakt van de allerbeste materialen, zodat u verzekerd bent van een topkwaliteit. De schoenen zijn ideaal voor lange wandeltochten, het beklimmen van bergen of trailrunnen. Bovendien zijn alle LOWA schoenen voorzien van een stoer design.

LOWA dames

De damescollectie van LOWA bestaat uit schitterende wandelschoenen. De collectie is perfect voor avontuurlijke vrouwen die graag op een comfortabele manier van de natuur willen genieten. LOWA dames schoenen hebben een prettig voetbed en voorkomen dat u last krijgt van uw voeten na een lange wandeling.

LOWA wandelschoenen

LOWA wandelschoenen voldoen aan de allerhoogste eisen die een wandelaar of hiker kan stellen en zullen u dan ook nooit teleurstellen. LOWA wandelschoenen zijn verkrijgbaar in diverse wandelcategorieën, waardoor u voor iedere hikingtrip, bergbeklimming, stedentrip of boswandeling een geschikt paar LOWA wandelschoenen kan vinden. De sale-artikelen vindt u op deze pagina.

LOWA Renegade

De wandelschoenen uit de LOWA Renegade collectie zijn zeer geschikt voor wandelingen in het middelgebergte of op goed begaanbare paden, stedentrips of dagelijkse bezigheden. De LOWA Renegade wandelschoenenen zijn verkrijgbaar in zowel lage, hoge als middelhoge modellen en zijn verkrijgbaar voor dames en heren.

LOWA schoenen

De schoenencollectie van LOWA bestaat uit wandelschoenen en trailrunning schoenen van hoogwaardige kwaliteit. LOWA schoenen kenmerken zich door het hoge loop- en draagcomfort en zijn dan ook niet voor niets razend populair onder outdoorliefhebbers wereldwijd. LOWA schoenen zijn ook ideaal om te dragen tijdens een citytrip. Ontdek de populaire modellen en collecties van LOWA bij Outdoorsupply, zoals LOWA Innox, LOWA Strato, LOWA Toro en LOWA 4Daagse.