Menu
Menu
-

Nomad Tassen

Het Nederlandse merk Nomad is een bekende speler op het gebied van outdoorproducten. Vrijwel iedereen kent de producten van dit kwaliteitsmerken dankzij de slimmer designs en de betaalbare prijs. De tassen van Nomad kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit. De tassen zich lichtgewicht, compact en gaan jarenlang mee. Hierdoor zijn deze ideaal voor outdoortripjes. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een fijne rugzak voor tijdens het wandelen? Of heeft u liever een mooie schoudertas voor op het werk? Geen enkel probleem, want Nomad heeft het allemaal in haar collectie tassen opgenomen!

Nomad Rugzakken

Hoogwaardige kwaliteit, uitstekende duurzaamheid en een prachtig design. Dit zijn dé drie dingen die de rugzakken van kwaliteitsmerk Nomad kenmerken. Outdoorsupply heeft een uitgebreid assortiment Nomad tassen en rugzakken voor zowel dames als heren. Via de filter kunt u selecteren op de door u gewenste producteigenschappen. Op zoek naar kleding, slaapmateriaal of tenten van Nomad? Neem dan ook eens een kijkje in het gehele assortiment van Nomad.

Nomad Backpack

De backpacks van Nomad zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo zijn er varianten met een inhoud van 55, 60 of 70 liter. Zo kunt u bepalen welke backpack u nodig heeft aan de hand van de spullen die u mee wilt nemen. De backpacks beschikken over de mogelijkheid om er een waterzak bij te gebruiken.

Nomad Rugzak

De rugzakken van Nomad zijn naast erg hip ook erg praktisch. Zo zijn bepaalde modellen voorzien van een handige voorlader, waar u uw spullen snel en eenvoudig uit kunt pakken. De rugzakken van Nomad zijn ideaal voor alledaags gebruik -zo is er in de meeste rugzakken ruimte voor een laptop-, maar zijn ook geschikt om mee te nemen op een wandeltocht.

Nomad Schoudertas

Naast rugzakken, biedt Nomad ook een collectie schoudertassen aan. De schoudertassen die u op Outdoorsupply vindt behoren tot de Daily Documents collectie, en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Zo neemt u deze tas bijvoorbeeld makkelijk mee naar uw werk, maar ook voor op reis is de Daily Documents uitermate geschikt: deze heeft ruimte voor al uw belangrijke reisdocumenten.