Menu
Menu

On Running On Cloud

On Cloud is de schoenen collectie van het kwaliteitsmerk On Running. De Cloud schoen is bij vele mensen een geliefde hardloopschoen. Dit komt doordat de schoen is uitgerust met goede demping. De schoen zorgt voor demping op het juiste moment, namelijk tijdens de landing. De schoenen zijn voorzien van de Cloudtec technologie welke is geïnspireerd op wolken. Hierdoor wordt de spiervermoeidheid verminderd en wordt uw hartslag verlaagd. Bij de On Cloud serie vindt u schoenen dit u kunt dragen tijdens bijvoorbeeld het hardlopen of een wandeling. Neemt u zelf een kijkje op de pagina om alle schoenen van On Cloud te zien.

On Cloud

Met de On Cloud schoenen van het merk On Running zult u op wolken lopen! De schoenen zijn namelijk geïnspireerd op wolken. Hierdoor zullen uw spieren minder vermoeid raken waardoor u ook langere en betere prestaties kunt blijven geven. Ook biedt de schoen de juiste demping op het juiste moment, namelijk met de landing. Hierbij wordt er zowel horizontaal als verticaal op uw unieke hardloopstijl gereageerd. Ontdek hoe veel makkelijker u op pad gaat met de prachtige schoenen uit dit assortiment.

On Cloud schoenen

Het assortiment van On Cloud van On Running is bijzonder populair, en dat is ook te danken aan de veelzijdigheid van dit merk. De comfortabele sneakers, wandelschoenen en hardloopschoenen zijn beschikbaar in verschillende maten, en voor dames en heren. Wilt u het zelf ervaren? Bestel dan vandaag nog uw nieuwe paar On Cloud schoenen.