Wintersport

Ski Jassen

Een degelijke uitrusting is ontzettend belangrijk tijdens de wintersport. De materialen die u gebruikt in de sneeuw zijn zeer belangrijk voor een geslaagde wintersportvakantie. Op deze pagina vindt u de beste ski jassen om alle weersomstandigheden tijdens de wintersport te kunnen trotseren. De ski jassen zijn gemaakt van ademend en isolerend materiaal waardoor u wind, neerslag, sneeuw en lage temperaturen moeiteloos kunt doorstaan.

Ski Stokken

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment van hoogwaardige kwaliteit skistokken in verschillende kleuren en maten. Skistokken worden door zowel beginners als gevorderen gebruikt. De stokken helpen bij het verbeteren van je balans, stabiliteit en techniek. Ze zijn een van de goedkoopste, maar ook een van de belangrijkste onderdelen van je ski-uitrusting.

Skibrillen

Een Skibril behoort tot de basisuitrusting van een wintersporter. De bril beschermt je ogen tegen de zon, regen, wind of tegen rondspattend sneeuw. Skibrillen zijn er in veel verschillende kleuren te krijgen, lees op onze adviespagina welke kleur het beste bij u past. Ontdek hier de collectie skibrillen van onder andere de kwaliteitsmerken Sinner, Smith, POC, Carrera en Uvex.

Skihelmen

Om hoofdletsel te voorkomen is een skihelm vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van uw wintersport uitrusting. Het dragen van een skihelm komt in steeds meer landen voor. In sommige landen zijn skihelmen voor kinderen verplicht. Ook volwassenen dragen steeds vaker een skihelm. Lees op onze adviespagina alles over de juiste maat skihelm.

Snowboots

Wat is er nu vervelender dan koude voeten? Met de snowboots van de merken Moon Boot, Olang of Sorel zal dit niet voorkomen. Bekijk hier de mooie collectie snowboots voor dames, heren en kinderen in verschillende kleuren, materialen, maten en merken. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen de accessoires.

Handschoenen

Outdoorsupply.nl biedt naast een ruim assortiment ski jassen, skistokken, skibrillen, skihelmen en snowboots ook een grote collectie handschoenen. Hier vindt u onder andere handschoenen van de bekende merken Black Diamond, Barts en Sinner in verschillende kleuren en materialen.