Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Skipully

Een goede skipully is onmisbaar op uw wintersport vakantie. Skipullies zorgen er voor dat dat uw lichaam op temperatuur blijft tijdens koude weersomstandigheden. Pullies zijn vaak dun van stof waardoor ze fijn en comfortabel zitten onder uw ski jas zonder uw bewegelijkheid te verliezen. Hieronder vindt u het uitgebreide assortiment skipullies van allerlei topmerken. Met behulp van de filter vindt u eenvoudig en snel uw gewenste skipully!

Goldbergh skipully

De skipully's van het kwaliteitsmerk Goldbergh zijn erg populair op de piste. Deze pully's zijn stuk voor stuk zeer comfortabel en van ongekend hoge kwaliteit. De skipully's gaan lang mee en houden uw lichaam heel erg warm. De skipully's van Goldbergh zijn gemaakt van elastische materialen waardoor de pully's uitstekend zitten onder een ski jas. Daarnaast zijn de gemaakt van stoffen die vocht reguleren waardoor u zich lekker fris blijft voelen. Bekijk het assortiment voor deze heerlijke skipully's!

Dames skipully

Een skipully is ideaal om te dragen als tussenlaag tijdens het skiën, een onderdeel van uw outfit wat eigenlijk niet kan missen. Het houdt u heerlijk warm en zit comfortabel. Skipullies zijn beschikbaar in verschillende materialen, het is belangrijk dat u goed kijkt hoeveel warmte u wilt ontvangen van de pully. Fleece is bijvoorbeeld een heel stuk warmer dan polyester. Bekijk snel het mooie aanbod aan warme en trendy skipullies voor dames op Outdoorsupply.

Heren skipully

Goede kleding is cruciaal wanneer u gaat skiën, u wilt het tenslotte niet koud hebben. Een skipully helpt hier zeker aan mee. Door de goede aansluiting op het lichaam en het gekozen materiaal is het de perfecte tussenlaag. Zo zorgt de pully ervoor dat de warmte binnen blijft en dat u meer warmte krijgt. Op Outdoorsupply vindt u hoogwaardige pullies met mooie designs en van goede materialen. Bekijk ze snel en ga heerlijk warm de berg af!

Protest skipully

Met de skipully van Protest weet u zeker dat u het niet koud gaat hebben tijdens het skiën. De skipully's van protest hebben een mooi design, zijn van topkwaliteit materiaal en houden uw lichaam heerlijk warm. Het is niet voor niets de de skipully's van Protest steeds vaker op de piste worden gespot. Bekijk het hele aanbod skipully's van protest nu bij outdoorsupply!