Menu
Menu

Skibril

Geschikt voor
Materiaal
Categorie glazen
Gepolariseerd
Kleur
Lenskleur
Type lens
i
Merk
Serie
Uitneembare lens
Anti-condens
Meekleurende lens
Spiegelende glazen
Extra lens
Over bril te dragen
Antislip montuur
Prijs
Levertijd
Korting

Skibril

Outdoorsupply heeft een mooie collectie skibrillen voor u samengesteld, zodat u altijd goed zicht heeft wanneer u zich op de piste bevindt. Bescherm je ogen tegen rondspattend sneeuw en schadelijke zonnestralen. Vergeet daarom nooit een skibril of snowboard bril als u de piste op gaat. Ontdek hier onze ruime collectie skibrillen van verschillende topmerken. Kies bijvoorbeeld voor een Sinner skibril, een POC skibril, Carrera skibril, of Uvex skibril. De beste skibril vindt u hier!

Skibril dames

Bij Outdoorsupply kunt u terecht voor een uitgebreide collectie skibrillen voor dames. Zo kunt u uw skibril precies aanpassen op de weersomstandigheden. De dames skibrillen uit onze collectie hebben een aangepast frame dat netjes aansluit op uw gezicht. Dus ook al komt het lichtinval steeds uit andere hoeken, u blijft altijd een optimaal zicht behouden. De skibrillen uit de damescollectie hebben elastische verstelbare banden, zodat u deze goed af kunt stellen op uw helm of muts. Dankzij het eigentijdse design in hippe kleuren kunt u uw dames skibril ook nog eens precies matchen met uw wintersportoutfit!

Skibril heren

Een goede skibril is een onderdeel van uw wintersportuitrusting dat zeker niet mag ontbreken. Een skibril beschermt uw ogen tegen de felle zon en opspattende sneeuw en zorgt daarnaast voor een optimaal gezichtsveld terwijl u van de pistes raast. Outdoorsupply heeft daarom een grote collectie skibrillen voor heren in het assortiment opgenomen. De skibrillen voor heren zijn aangepast op het mannelijke gezicht, hebben een gaaf design en zijn beschikbaar in diverse kleuren. Zo kunt u uw heren skibril precies afstemmen op de rest van uw wintersportuitrusting.

Skibril kind

Zelfs voor de allerkleinsten kunt u bij Outdoorsupply terecht voor een mooie skibril. Het dragen van een skibril is voor kinderen van groot belang, omdat een skibril de ogen helpt beschermen tegen schadelijke zonnestralen of opspattend vuil. Ook zorgt een kinder skibril voor beter zicht tijdens wisselende weersomstandigheden, wat de kans op ongelukken voor uw kindje verminderd. De skibrillen voor kinderen zijn kleiner van formaat, hebben een frame dat is aangepast op een kindergezicht én zijn voorzien van vrolijke kleuren en printjes. Zo kan uw kleine in stijl beginnen aan zijn of haar wintersportavonturen.

Skibril kopen

Wilt u graag een nieuwe skibril kopen, maar weet u niet precies hoe u de beste skibril kiest? Klik dan bovenaan de pagina op de banner en lees alles over het kiezen van de ideale skibril of neem contact op met onze klantenservice voor extra advies. De skibrillen op onze website zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Bent u op zoek naar een goedkope skibril? Neem dan ook eens een kijkje in onze skibril sale voor de beste skibril aanbiedingen.


Daarnaast vindt u bij ons de volgende type skibrillen: