Menu
Menu
Lichaamslengte
Levertijd
Korting

Pavillo

alle producten van Pavillo

Voor als u er lekker op uit wil trekken in de natuur staat het merk Pavillo voor u klaar. Bij Pavillo kunt u namelijk terecht voor tenten, rugzakken, slaapzakken en nog veel meer. De producten van Pavillo staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, comfort en gebruiksvriendelijkheid. Zo kunt u uw aandacht schenken aan belangrijkere dingen.

Pavillo outdoor

Bent u op zoek naar outdoorartikelen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij het merk Pavillo aan het juiste adres. Door de tientallen jaren ervaring van het merk weet Pavillo precies wat u nodig heeft. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten zonder dat u bang hoeft te zijn dat de kwaliteit erop achteruit gaat. Pavillo staat voor uw klaar!

Pavillo luchtbed

In het assortiment van Pavillo kunt u de mooiste luchtbedden vinden. Deze luchtbedden zijn zeer geschikt voor uw outdoor activiteiten door de combinatie van comfort en kwaliteit, wat betekent dat deze luchtbedden niet alleen lekker liggen, maar ook lang meegaan. Als u op zoek bent naar een nieuw luchtbed, maak dan vooral gebruik van de filters om gemakkelijk alle opties te vergelijken.