Menu
Menu
Kleur
Levertijd
Korting

Pop-up tent

Gaat u graag een paar dagen weg of bezoekt u wel eens een festival? Dan heeft u zeker een pop-up tent nodig. Deze handige compacte tenten zijn namelijk super licht, erg eenvoudig op te zetten en binnen een handomdraai weer ingepakt. Ideaal voor bijvoorbeeld een weekendje er tussenuit. Op Outdoorsupply wordt een ruime collectie aangeboden van bekende merken als Regatta. Enkel de beste kwaliteit wordt aangeboden, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Wacht dus niet langer en bekijk direct het volledige assortiment pop-up tenten.

Festivaltenten

Gaat u graag op pad, maar houdt u niet van het constant opzetten en afbreken van een tent? Dan is de pop-up tent perfect! Dit type tent zet zichzelf namelijk op en u breekt hem binnen een handomdraai weer eenvoudig af. Met een pop-up tent kunt u gaan en staan waar u maar wilt en bent u binnen no-time gereed van een heerlijke nachtrust. Bekijk daarom het volledige assortiment en kies via de filters uw favoriete kleur.

Pop up tent 2 persoons

Snapt u niets van die stokken en is het teveel werk om de tent op te zetten dan is een pop up tent echt iets voor u. U hoeft hem namelijk alleen maar in de lucht te gooien en de haringen erin te zetten en u bent klaar. De pop-up tent zijn er in verschillende maten. Een van de maten op de site die populair is de 2 persons tent. Perfect voor twee luchtbedden of wanneer u alleen reist en wat meer ruimte nodig heeft.

Pop up tent 3 persoons

Ideaal voor naar een festival, kampeertocht of trektocht door de natuur, een pop-up tent. Binnen no time heeft u hem staan en kunt u zich installeren voor de nacht. Op Outdoorsupply hebben we een groot aanbod aan verschillende tenten met keuze in kleur en afmetingen. Een van de meest populaire grote is de 3 persoons tent. Perfect voor drie personen of wanneer u met twee bent en wat meer ruimte prettig vindt. Bekijk de lijst en kies uw favoriet!