Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maximaal aantal personen
Aantal personen
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Tunneltenten

Gaat u binnenkort kamperen en bent u op zoek naar een tent? Neem dan zeker eens een kijkje in het grote assortiment tunneltenten. Op Outdoorsupply vindt u een ruim aanbod van bekende merken als Vango. Nomad, Fjallräven en nog veel meer. Een tunneltent is ideaal voor de reiziger die meerdere plaatsen gaat bezoeken. Het opzetten en afbreken van tunneltenten is namelijk ontzettend eenvoudig. Verder zijn tunneltenten ook ideaal voor gezinnen gezien de grote ruimte in de tunnels. Wacht daarom niet langer en bekijk hieronder direct het volledige aanbod tunneltenten en slaag vandaag nog. Gaat u dit jaar goed voorbereid op weg?

Tunneltent 4 personen

Tunneltenten zijn wereldwijd razend populair en niet zonder reden natuurlijk. De handig vormgegeven tenten zorgen voor erg veel multifunctionaliteit. Zo kunnen er in de tenten meerdere slaapcompartimenten vast worden gemaakt, kan er een flinke opbergruimte worden gecreëerd en kan er aan de voorkant van de tent een luifel worden vastgemaakt voor nog meer ruimte. Tunneltenten zijn dus ideaal voor bijna alle type reizigers. Bekijk direct de volledige collectie en vind uw perfecte tunneltent.

Tunneltent 6 personen

In een zes persoons tunneltent heeft u veel ruimte en plaats om in te slapen en leven. De tent heeft namelijk aparte ‘kamers’ in de tent waardoor deze twee plekken van elkaar gescheiden zijn. Hierdoor heeft u veel ruimte in zowel de slaapkamer(s) als leefgedeelte. Daarnaast heeft een tunneltent een grote luifel waar u met meerdere onder kunt zitten. Naast zes persoons tenten hebben we op Outdoorsupply ook tenten voor kleinere groepen. Bekijk ze allemaal!