Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Luchtbed

Bent u op zoek naar een luchtbed om heerlijk op te slapen voor op reis of om een nachtje te gaan logeren? Dan bent u bij Outdoorsupply.nl aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor luchtbedden in veel verschillende maten en soorten. Met een van deze luchtbedden zult u ongetwijfeld heerlijk slapen! Door op onderstaande producten te klikken vindt u meer informatie en kunt u direct bestellen.

Luchtbed 2 persoons

Outdoorsupply heeft een zeer groot scala aan luchtbedden. Deze zijn van kwalitatief uitstekende merken, als Intex, Bo-Camp, Campingaz, Nomad en Thermarest. Deze luchtbedden zijn echter wel te verkrijgen voor een betaalbare prijs, waardoor u voordelig enorm lang van een goed luchtbed kunt genieten! Daarnaast vindt u ook een groot assortiment elektrische luchtpompen, zodat u weinig tot geen moeite aan het opblazen van uw luchtbed heeft. Dus of u nu naar de camping gaat of een goed luchtbed voor in huis zoekt, u vindt altijd wel iets!

Opblaasmatras

Een luchtbed wordt ook wel door velen een opblaasmatras genoemd. Dit is feitelijk gezien natuurlijk ook volledig juist. U kunt luchtbedden, of dus opblaasmatrassen, in verschillende vormen en maten bij ons bestellen. Zo heeft u 1-persoons en 2-persoons luchtbedden bij ons en hebben verschillende modellen een ingebouwde hoofdsteun. Daarnaast kunt u perfect kiezen op lichaamslengte, zodat het luchtbed perfect bij u past!