Menu
Menu

Patagonia Alle producten

Het in 1973 opgerichte Patagonia is een absolute trendsetter op het gebied van duurzaam produceren. Dit kwaliteitsmerk ontwikkeld prachtige outdoorproducten die geschikt zijn om te gebruiken tijdens al uw outdooravonturen. De producten van Patagonia zijn uitgerust met de laatste baanbrekende innovaties op het gebied van technologie en deze zien er bovendien ook nog eens fantastisch uit. Behoud van en de band met de natuur staan bij de ontwikkeling en productie van de producten van Patagonia centraal.

Patagonia Herencollectie

De herencollectie van Patagonia bestaat uit kwalitatief hoogwaardige kleding die ervoor zorgt dat u goed voorbereid aan al uw outdooravonturen kunt beginnen. Patagonia is het eerste bedrijf dat het gebruik van gerecycled polyester en 100% organisch katoen in kleding op de markt heeft geïntroduceerd. De herencollectie van dit merk bestaat dan ook uit producten die op een dusdanige wijze zijn geproduceerd, dat ze zo min mogelijk impact hebben op het milieu. Duurzaam, functioneel en bijzonder mooi, dat is de herencollectie van Patagonia. Van petten tot hiking kleding, Patagonia heeft het allemaal.

Patagonia Damescollectie

Voor alle vrouwelijke natuurliefhebbers heeft Patagonia een prachtige collectie outdoorwear op de markt gezet. Het merk biedt u alles wat u maar nodig heeft om uw outdooruitrusting helemaal compleet te maken. Of u nou op zoek bent naar een lekker warme Better Sweater voor een kampeertrip of outdoor kleding voor een tocht door de bergen, Patagonia heeft het allemaal in haar damescollectie opgenomen. Stijlvol dankzij de eenvoud van het design.

Patagonia Jassen

Wanneer u op zoek bent naar een jas van hoogwaardige kwaliteit, moet u zeker eens een kijkje nemen in de collectie van Patagonia. Patagonia produceert jassen die u optimaal beschermen tegen koude, regenachtige en winderige weersomstandigheden. Of u nou op zoek bent naar een Patagonia regenjas, een Patagonia winterjas, Torrentshell jas of een Patagonia zomerjas, Patagonia heeft het allemaal in haar schitterende collectie jassen opgenomen.

Patagonia Tassen

Wanneer u op zoek bent naar outdoor tassen van hoogwaardige kwaliteit, moet u zeker eens een kijkje nemen in de collectie van Patagonia. Het merk produceert kwalitatieve rugzakken en reistassen om zo met de juiste uitrusting op pad te geen. Deze zijn ideaal om te gebruiken wanneer u op vakantie of op reis gaat. De rugzakken zien er daarnaast zo leuk uit dat u deze ook ideaal naar uw werk kunt dragen.

Alles over Patagonia

Patagonia is in de eerste instantie groot geworden dankzij haar collectie alpinisme producten van hoogwaardige kwaliteit. Later heeft het bedrijf uitgebreid naar andere takken van sport, maar toch is Patagonia altijd dicht bij haar roots gebleven. Wil u meer informatie over het merk en de verschillende onderdelen? Lees meer op onze adviespagina. Hier vindt u ook meer informatie over de gebruikte technologieën en de bedrijfsfilosofie.