Patagonia

Patagonia Alle producten

Het in 1973 opgerichte Patagonia is een absolute trendsetter op het gebied van duurzaam produceren. Dit kwaliteitsmerk ontwikkeld prachtige outdoorproducten die geschikt zijn om te gebruiken tijdens het klimmen, surfen, trail runnen, hiken skiën, snowboarden en meer. De producten van Patagonia zijn uitgerust met de laatste baanbrekende innovaties op het gebied van technologie en deze zien er bovendien ook nog eens fantastisch uit. Behoud van en de band met de natuur staan bij de ontwikkeling en productie van de producten van Patagonia centraal.

Patagonia Herencollectie

De herencollectie van Patagonia bestaat uit kwalitatief hoogwaardige kleding die ervoor zorgt dat u goed voorbereid aan al uw outdooravonturen kunt beginnen. Patagonia is het eerste bedrijf dat het gebruik van gerecycled polyester en 100% organisch katoen in kleding op de markt heeft geïntroduceerd. De herencollectie van dit merk bestaat dan ook uit producten die op een dusdanige wijze zijn geproduceerd, dat ze zo min mogelijk impact hebben op het milieu. Duurzaam, functioneel en bijzonder mooi, dat is de herencollectie van Patagonia.

Patagonia Damescollectie

Voor alle vrouwelijke natuurliefhebbers heeft Patagonia een prachtige collectie outdoorwear op de markt gezet. Het merk biedt u alles wat u maar nodig heeft om uw outdooruitrusting helemaal compleet te maken. Of u nou op zoek bent naar een lekker warm fleecevest voor een kampeertrip of een winddichte jas voor een tocht door de bergen, Patagonia heeft het allemaal in haar damescollectie opgenomen. Stijlvol dankzij de eenvoud van het design.

Patagonia Wintersport

Wanneer u op zoek bent naar wintersportproducten van hoogwaardige kwaliteit, moet u zeker eens een kijkje nemen in de collectie van Patagonia. Het merk produceert alles wat u nodig heeft voor uw wintersport outfit: jassen, truien en vesten. Patagonia heeft het allemaal. Met de outdoorcollectie van Patagonia grijpt u nooit meer mis op uw outdooruitrusting.

Patagonia Uitrusting

Wanneer u op zoek bent naar outdoorproducten van hoogwaardige kwaliteit, moet u zeker eens een kijkje nemen in de collectie van Patagonia. Het merk produceert alles wat u nodig heeft voor uw outdooruitrusting om goed voorbereid aan uw outdooravontuur te beginnen. Van slaapzakken tot rugzakken en van waterflessen tot reistassen; Patagonia heeft het allemaal. Met de outdoorcollectie van Patagonia grijpt u nooit meer mis op uw outdooruitrusting.

Patagonia Advies

Patagonia is in de eerste instantie groot geworden dankzij haar collectie alpinisme producten van hoogwaardige kwaliteit. Later heeft het bedrijf uitgebreid naar andere takken van sport, maar toch is Patagonia altijd dicht bij haar roots gebleven. Wil u meer informatie over het merk en de verschillende onderdelen? Lees meer op onze adviespagina. Naast de verschillende collecties vindt u hier informatie over de gebruikte technologieën en de bedrijfsfilosofie.