Menu
Menu
-
Type Product
Geschikt voor
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Uvex

Uvex

Het Duitse topmerk Uvex staat al sinds 1926 bekend om haar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van sport en bescherming. Op het gebied van wintersport staat Uvex bekend om haar zeer goede brillen en helmen. De helmen van Uvex bieden u optimale bescherming tijdens het skiën, snowboarden of langlaufen. De skibrillen van Uvex zijn voorzien van de laatste technologieën en bieden u altijd perfect zicht tijdens alle weersomstandigheden!

Uvex wintersport

Wintersport is elk jaar weer een heerlijke beleving waar u volop van kunt genieten. Om extra en onbezorgd te kunnen genieten is het van belang om een goede bescherming te dragen. De beste ski bescherming vindt u in het assortiment van Uvex. Dit Duitse kwaliteitsmerk heeft diverse skibrillen en skihelmen die u optimaal beschermen. Naast een optimale bescherming hebben ze ook een prachtig design. Met de bescherming van Uvex kunt u onbezorgd de piste af.

Uvex skibril

Dat Uvex bekend staat om haar innovatie laten ze goed zien bij de prachtige collectie van skibrillen. De brillen zijn voorzien van de laatste lenstechnologieën zodat u altijd goed zicht heeft tijdens uw wintersport activiteit. Of u nu in de volle zon, in de schaduw of in een sneeuwstorm terecht komt, met de brillen van Uvex ziet u altijd scherp. Dankzij de ruime keuze in frames, kleuren en stijlen, vindt u altijd wel een Uvex skibril die het beste bij uw wintersportoutfit matcht. Combineer de Uvex skibril bovendien samen met een Uvex skihelm en creëer zo één mooi geheel.

Uvex skihelm

Voor iedere bergtop, iedere helling en iedere wintersportervaring heeft Uvex de juiste skihelm in haar assortiment opgenomen. Een skihelm van Uvex biedt u een compromisloze bescherming voor de allerbeste prestaties in de sneeuw. Het uitstekende comfort en de hoge veiligheidsnormen zorgen ervoor dat een Uvex skihelm een absolute musthave is voor uw wintersportuitrusting. Of u nu kiest voor een Uvex skihelm met vizier of een Uvex skihelm zonder vizier, met een skihelm van Uvex bent u altijd optimaal beschermd.