Menu
Menu

Skistokken

Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Lichaamslengte
Opties skistok
Geschikt voor
i
Lengte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Skistokken

Skistokken zijn een zeer handig en onmisbaar hulpmiddel tijdens het skiën. Met de skistokken zorgt u ervoor dat u veilig van de piste af kunt gaan en gemakkelijk kunt sturen tijdens het skiën. Iedere skistok is voorzien van een comfortabel handvat, waardoor u de skistokken gemakkelijk kunt vasthouden terwijl u van de piste afgaat. Outdoorsupply biedt u een zeer uitgebreid aanbod skistokken. Hierdoor is er voor iedereen voldoende keuze.

Skistokken kopen

De skistokken van Outdoorsupply bieden u veiligheid tijdens het skiën. Dit onmisbare hulpmiddel van het skiën zorgt ervoor dat u helemaal klaar bent voor uw welverdiende wintersport. De skistokken hebben een comfortabel handvat. De skistokken nemen weinig plaats in beslag en kunnen daardoor gemakkelijk overal mee naar toe worden genomen.

Alpine skistokken

Alpine skistokken worden voornamelijk gebruik voor het normale skiën. De stokken bieden u de mogelijkheid om te verplaatsen wanneer er geen helling is en ook maken ze het gemakkelijker om op snelheid te komen. Op hoge snelheid helpen de alpine skistokken bij het behouden van uw evenwicht zodat u een veilige afdaling kunt maken.

Freestyle skistokken

Freestyle skistokken bieden u de perfecte ondersteuning wanneer u niet gewoon gaat skiën maar tijdens een afdaling juist zoveel mogelijk trucjes en sprongen wilt maken. De stokken zijn vaak korter dan de normale skistokken zodat ze makkelijker te gebruiken zijn tijdens verschillende sprongen. De freestyle stokken onderstuenen u bij het behalen van het maximale resultaat.

Toerski stokken

Toerski stokken zijn dankzij de grote sneeuwtellers onderaan de stokken onmisbaar tijdens het maken van een beklimming en het offpiste afdalen. Door de sneeuwtellers heeft de skiër meer ondersteuning vanuit de armen en het volledige bovenlichaam. Naast dat de stokken extra ondersteuning bieden werken ze tijdens een afdaling als gewone skistokken.