Menu
Menu
Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting
Outdoorsupply heeft een uitgebreid assortiment dames schoenen, voor elk type ondergrond is er een passend schoeisel beschikbaar. Met diverse modellen in verschillende kleuren, maten en prijsklassen, hebben wij een geschikte keuze voor vrijwel iedereen die op zoek is naar wandelschoenen, bergschoenen, sandalen en snowboots.

Sandalen dames

Door de verstelbare bandjes zijn dames sandalen ideaal tijdens het reizen. Zo kunnen veel sandalen passend worden gemaakt en biedt het de voeten veel steun en comfort. De leukste modellen sandalen zijn bij ons verkrijgbaar in vrolijke kleuren en bijzondere designs. Teva is één van de populaire merken.

Slippers dames

Dames slippers zijn uiteraard met name geschikt om te dragen in de zomer wanneer de zon schijnt. Slippers kunnen het gehele jaar door binnenshuis gedragen worden als vervangers van sloffen. Ons assortiment bestaat uit teenslippers en slippers met bandjes die dwars over de voet heen gaan.

Wandelschoenen dames

Outdoorsupply heeft een uitgebreid assortiment dames wandelschoenen, voor elk type ondergrond is er een wandelschoen beschikbaar. Hierdoor bent u verzekerd van een goede, comfortabele wandelschoen en een goede bescherming van uw voeten en enkels. Met diverse modellen in verschillende kleuren, maten en prijsklassen, hebben wij een geschikte keuze voor vrijwel iedereen die op zoek is naar wandelschoenen voor dames.

Verder bestaat ons assortiment uit: