Menu
Menu

Alle Black Diamond producten

Het merk Black Diamond bestaat al sinds 1957 en stond direct bekend om haar technisch goede en kwalitatief hoogwaardige producten. Het merk richt zich op het gebied van klimmen en skiën voor zowel professionele als beginnende sporters. Outdoorsupply beschikt over een groot assortiment producten met ieder voor zich een uitstekende kwaliteit en een mooi design, waardoor u altijd goed voor de dag komt. De bedoeling van Black Diamond is om de 'spirit' van de sport te verspreiden over zoveel mogelijk mensen. Black Diamond zegt zelf 'We zijn een bedrijf met gebruikers', hiermee bedoelen ze dat ze zelf ruime ervaring hebben met producten om deze zo goed mogelijk te testen.

Black Diamond heren

Black Diamond heeft een grote en prachtige categorie aan producten die speciaal is ontwikkeld voor heren. Het assortiment van Black Diamond bestaat onder andere uit stoere en modieuze broeken, mutsen, handschoenen en jassen. De producten bevatten ieder voor zich een goede kwaliteit met een mooi design. Door middel van de goede kwaliteit die Black Diamond al jaren garandeert en biedt, gaan de producten jarenlang mee en zorgen ze voor een fijne sportervaring. Bent u dus opzoek naar stoere en modieuze kleding waar u goed mee voor de dag komt en heerlijk mee kunt sporten? Neem dan een kijkje in het assortiment van Black Diamond op Outdoorsupply!

Black Diamond dames

De dames collectie van Black Diamond bestaat uit modieuze sportkleding waar u goed mee voor de dag komt. U kunt onder andere kiezen uit comfortabele en sportieve broeken, jassen, leggings en longsleeves. Door middel van de kwalitatief hoogwaardige producten, ervaart u een jarenlange sportervaring, waarbij de kwaliteit van de producten behouden wordt. Bent u dus opzoek naar uw perfecte sportkleding? Kijk dan even in het assortiment van Black Diamond op Outdoorsupply!

Black Diamond backpacks

Het merk Black Diamond beschikt over een assortiment met kwalitatieve backpacks en rugzakken die aansluiten bij iedere sportwens. De Backpacks van Black Diamond bieden u een intens fijne sportervaring waar u lang op gewacht heeft. Door middel van de verschillende stijlen, materialen en kleuren is er voor ieder wat wils. De kwalitatief hoogwaardige producten zorgen voor jarenlang sportplezier, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. De backpacks van Black Diamond kunnen worden gebruikt voor lange wandelingen tijdens verschillende weersomstandigheden.

Black Diamond accessoires

De accessoires van Black Diamond staan al vanaf het begin van de oprichting van het merk bekend om de enorm goede kwaliteit en mooie designs. Door het brede assortiment is er veel keuze in verschillende mutsen, petten en handschoenen, zo kunt u altijd iets vinden wat bij u past. De accessoires van Black Diamond kunnen gebruikt worden door professionele wandelaars voor lange wandeltochten, maar ook recreatief of als fashion item worden gedragen.

Black Diamond lampen

Voor een groot aanbod aan kwalitatief hoogwaardige zaklampen, reislampen en hoofdlampen zit u bij Outdoorsupply goed. Het merk Black Diamond staat bekend om haar innovatieve ideeën en enorm goede kwalitatieve producten op het gebied van lampen. Naast het gebruik op sportniveau, kunnen de lampen ook elders gebruikt worden voor bijvoorbeeld lezen of klussen. De lampen en hoofdlampen van Black Diamond zijn handig, gebruiksvriendelijk en in sommige gevallen compleet waterdicht! Door middel van Black Diamond kunt u alles uit uw sportervaring halen!