Menu
Menu

Alle LEKI producten

Oprichter Karl Lenhart is LEKI in 1948 begonnen omdat hij ontevreden was met de toenmalige kwaliteit van de skistokken. Deze passie is vandaag de dag heel goed terug te zien in de producten van het Duitse merk. Kwaliteit en functionaliteit staan bovenaan de lijst met prioriteiten en LEKI is niet meer weg te denken uit het hedendaagse beeld van wintersporten.

LEKI handschoenen

Buiten het feit dat de LEKI handschoenen erg warm zijn, zien ze er ook erg stoer uit. LEKI handschoenen zijn onmisbaar bij een goede ski uitrusting, maar zijn ook zeker te gebruiken op dagelijkse basis. Door de hoge kwaliteit stoffen die gebruikt worden voor de productie, zullen deze handschoenen jaren lang mee gaan op zowel de piste als thuis.

LEKI wanten

Wanneer u snel last heeft van koude handen kan dit veel irritaties veroorzaken. Met de wanten van het Duitse merk LEKI is dit verleden tijd! Deze wanten worden gemaakt van zorgvuldig uitgekozen materialen, die erop gericht zijn uw handen van warmte en comfort te voorzien. Bovendien beschermen de wanten uw handen tegen wind en water van buitenaf, zonder daarbij in te leveren op het ademend vermogen.

LEKI skistokken

LEKI biedt een ruim assortiment aan skistokken aan. Stuk voor stuk zijn het kwaliteitsproducten die jarenlang mee zullen gaan, dankzij de robuuste materialen die zijn gebruikt. De skistokken zijn perfect voor elke piste en zien er ook nog eens erg stijlvol uit. Met de skistokken van LEKI zit u altijd goed, want het merk heeft voor ieder wat wils!

LEKI wandelstokken

Bent u op zoek naar wandelstokken of trekkingstokken van bijzonder hoge kwaliteit? Dan bent u bij LEKI aan het juiste adres. Het Duitse topmerk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit van haar producten. De stijlvolle wandelstokken maken van uw wandeling een feestje. Op Outdoorsupply vindt u een ruim assortiment wandelstokken van LEKI.

LEKI Nordic Walking stokken

Heeft u zin in een stevige wandeling? De Nordic walking stokken van LEKI zijn uiterst geschikt voor wandelingen waarbij u op zoek bent naar wat extra uitdaging. Nordic walking is een intensieve manier van trainen, voor wandelaars van alle leeftijden. De kwaliteit en duurzaamheid van de Nordic walking stokken maken LEKI het perfecte merk voor elke wandeling.