Menu
Menu

Alle deuter producten

Het Duitse bedrijf deuter creëert schitterende outdoorartikelen voor echte avonturiers. Bergsport is verworven in de ziel van dit merk en dit ziet u dan ook duidelijk terug in ieder uniek product. deuter staat bekend om haar tassen, rugzakken, backpacks, slaapzakken en accessoires van een hoogwaardige kwaliteit. Een product van dit topmerk zal dan ook zeker niet teleurstellen. Benieuwd naar wat deuter u kan bieden? Klik dan hier!

deuter backpack

Met een backpack van deuter gaat u comfortabel op pad! De backpacks zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben voldoende capaciteit om al uw spullen mee te nemen. Met allerlei series, waaronder deuter Futura, is er ruime keus. Het merk heeft zelfs backpacks ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen om de vormen van een vrouwelijk lichaam te vormen. Met een deuter backpack wordt backpacken nóg leuker!

deuter rugzak

De rugzakken van het gerenommeerde merk deuter zijn erg praktisch in gebruik en beschikbaar voor heren, dames, jongens en meiden. De verschillende modellen zijn simplistisch in design, en hierdoor erg herkenbaar. Kies tussen verschillende kleuren, verschillende prints of zelfs series, zoals de populaire serie deuter Race. Het ruime assortiment deuter rugzakken op Outdoorsupply bevat voor ieder wat wils!

deuter slaapzak

De slaapzakken van deuter staan bekend om de hoge kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen wat er voor zorgt dat de slaapzakken extra lang meegaan daarnaast hebben de materialen goede isolerende eigenschappen wat er voor zorgt dat u zich goed warm kunt houden bij een buitentemperatuur tot wel -10 graden.

deuter toilettas

De toilettassen van deuter zijn specifiek gericht op gebruik door avonturiers. De stevige kwaliteit en verschillende vormen zorgen ervoor dat er voor iedereen een toilettas is die aansluit bij zijn of haar reisdoel. Er zijn verschillende series voor de deuter toilet-tassen, zoals deuter Wash Bag en deuter Wash Center. Benieuwd naar de toilettassen? Neem dan snel een kijkje in de collectie.

deuter heuptas

Een heuptas is erg prettig om uw persoonlijke bezittingen bij u te dragen. Omdat deze dicht tegen uw lijf aanzit en in zich in uw gezichtsveld bevindt, is de kans dat uw spullen worden gestolen minimaal. Een heuptas, ook wel fannypack genoemd, is erg praktisch om mee te nemen wanneer u bijvoorbeeld gaat hiken, hardlopen of een lange wandeling gaat maken.