Menu
Menu
-
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting
Outdoorsupply heeft een uitgebreid assortiment kinderschoenen, voor elk type ondergrond is er een passend schoeisel beschikbaar. Met diverse modellen in verschillende kleuren, maten en prijsklassen, hebben wij een geschikte keuze voor vrijwel iedereen die op zoek is naar wandelschoenen, bergschoenen, sandalen en snowboots.

Slippers kind

Hierboven ziet u het complete assortiment outdoorschoenen voor kinderen. Hier horen natuurlijk ook slippers bij. Voor ieder kind vindt u op Outdoorsupply een passend paar slippers in hun favoriete kleur. U kunt de filter gebruiken om te selecteren op kleur, schoenmaat en merk zodat u snel de geschikte kinderschoenen kunt vinden. Klik op een afbeelding voor meer informatie en om direct uw kinder-outdoorschoenen online te bestellen.

Regenlaars kind

In plassen springen, door de tuin rennen of in de winter naar het strand. Laarsjes zijn een must have voor kinderen waar ze enorm veel plezier mee beleven. Ze zijn zo vrij om overal in en door te lopen zonder dat ze natte voeten krijgen. Natuurlijk zijn regenlaarsjes er in ontelbaar veel verschillende soorten en maten, dan nog maar te zwijgen over de vrolijke kleuren. Bekijk snel het aanbod en vind de perfecte laarsjes voor uw kindje.