Menu
Menu

Eet- & Drinkgerei

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Eet- & Drinkgerei

Gaat u vaak een lange, stevige wandeling maken of bent u fan van picknicken? Een handige maaltijdset is in dat geval zeer geschikt voor u. Eet- en drinkgerei kan gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen in bijvoorbeeld een tas of rugzak, aangezien deze altijd compact en licht van gewicht zijn. Daarnaast zijn de maaltijdsets vaak vaatwasbestendig, waardoor u gemakkelijk u de set de gehele week kunt gebruiken indien nodig. Gebruik de filter op deze pagina om uw wensen met betrekking tot een maaltijdset te selecteren, zodat u eenvoudig en snel uw ideale maaltijdset kunt vinden.

Campingservies

Gaat u er vaak op uit, alleen of met een partner en wilt u dan graag even tussendoor wat eten? Campingservies is in dat geval ontzettend handig. Uiteraard is dit niet enkel voor de camping geschikt, maar kunt u dit ook perfect meenemen op bijvoorbeeld een dagje fietsen of zelfs een survivaltocht. Al deze producten zijn eenvoudig schoon te maken en moeilijk te breken.

Reisbeker

Een reisbeker is voor op reis en voor onderweg. Het is een ideale beker om warme dranken in te vervoeren zonder te lekken. De drank blijft op temperatuur en de beker en drinkt gemakkelijk. Zo kunt u met uw favoriete warme drank op reis. Op Outdoorsupply hebben we een groot aanbod aan reisbekers in verschillende soorten en maten. Bekijk ze snel allemaal en vindt er eentje die bij u past. Zoekt u een thermosbeker? Kijk dan naar dat assortiment!