Menu
Menu
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Koelboxen

Een goede koelbox is onmisbaar wanneer u er op uit trekt. Of u nu gaat kamperen, naar het strand gaat of op reis gaat een koelbox komt altijd van pas. Op Outdoorsupply vindt u een mooi assortiment van diverse koelboxen in verschillende maten, vormen en kleuren. De koelboxen zijn van uitstekende kwaliteit en van gerenommeerde merken zoals Igloo. Met deze koelboxen kunt u altijd en overal genieten van koude dranken of vers voedsel!

Kleine koelbox

Een koelbox is een veelgebruikt attribuut op zonvakantie. Of u nu naar de camping of naar het strand gaat, u wilt uw drank en eten toch graag goed gekoeld hebben. Een koelbox biedt hierbij uiteraard een uitstekende oplossing! Uiteraard kunt u kiezen uit zeer veel maten en soorten, dus met de juiste filtering komt u tot de perfecte keuze.

Elektrische koelbox

Op Outdoorsupply verkopen we verschillende eclectische koelboxen. Deze koelboxen zijn een soort van kleine koelkast, ze worden koud gehouden en er hoeven geen koelelementen in. Alles blijft dus op de gewenste temperatuur, zo lang als u wilt. Er is veel variatie in grote en soort koelbox op Outdoorsupply. Bekijk ze dus allemaal en vindt er eentje die perfect bij u en de omstandigheden past!