Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Smith

alle producten van Smith

Het gerenommeerde merk Smith produceert wintersportbenodigdheden van zeer hoge kwaliteit. Het merk bestaat meer dan 50 jaar en is continu bezig met de innovatie van de Smith skibrillen en -helmen. Door gebruik van de innovatie ChromaPop technologie is het zicht door een Smith skibril perfect. In de Smith skihelmen wordt een Aerocore technologie toegepast voor optimale ventilatie. Met de producten van Smith betreedt u veilig de piste!

Smith wintersport

De oprichter van het merk Smith, Dr. Bob Smith, was van beroep een tandarts. In de begin dagen van het merk maakte hij skibrillen met de hand en hiervoor gebruikte hij onder andere zijn tandarts 'gereedschap'. Deze prototypen heeft Dr. Bob Smith samen met zijn vrienden gemaakt rond de keukentafel. Vandaag de dag is het merk Smith uitgegroeid tot een begrip binnen de ski- en snowboard wereld. Voornamelijk de combinatie van innovatie, top kwaliteit en een lange levensduur hebben het merk doen groeien. Voordat de producten de markt op gaan worden deze eerst uitbundig getest door onder andere verschillende topsporters binnen de ski-, snowboard-, fiets-, surf-, motorcross- en klimwereld om een topkwaliteit te kunnen garanderen.

Smith skihelm

Bent u op zoek naar de allerbeste snowboard- of skihelm? Kies dan voor een skihelm van Smith! Met een Smith skihelm bent u verzekerd van een stevige constructie en een comfortabele pasvorm. Smith is toonaangevend op het gebied van slimme technische innovaties, wat ook in haar collectie skihelmen duidelijk terug is te zien. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de serie Smith Holt of Smith Scout. Smith skihelmen zijn licht van gewicht, hebben een regelbare ventilatie en zijn verstelbaar in grootte. Kortom, een Smith skihelm biedt u de beste bescherming!

Smith skibril

Toewijding, innovatie en passie hebben ervoor gezorgd dat iedere Smith skibril over een uitmuntende kwaliteit beschikt. Smith skibrillen hebben verwisselbare lenzen, zijn voorzien van elastische banden en hebben bovendien een schitterend design. De beste skibrillen die op de markt te verkrijgen zijn. Dankzij de ruime keuze in kleuren en modellen zit er altijd wel een Smith skibril tussen die het beste op uw wensen en behoeften aansluit. Match uw Smith skibril met een Smith skihelm en creëer zo een mooi geheel.