Menu
Menu
-
Geschikt voor
Categorie glazen
Kleur
Lenskleur
Type lens
i
Merk
Serie
Uitneembare lens
Anti-condens
Spiegelende glazen
Over bril te dragen
Antislip montuur
Prijs
Levertijd
Korting

Skibril kind

Outdoorsupply heeft een groot assortiment skibrillen voor kinderen. Indien u weet waar u naar op zoek bent kunt u de filter gebruiken om op zaken zoals merk, lenskleur en type lens te selecteren zodat u snel de perfecte kinder skibril vindt waar u naar op zoek bent. Indien u graag meer advies vooraf wenst kunt u de adviespagina over skibrillen doornemen door op bovenstaande banner te klikken.

Skibril jongens

Het vinden van een geschikte skibril voor uw kind is van groot belang, omdat een skibril de ogen van uw kind beschermt tegen sneeuw, ijs, hagel en de felle weerkaatsing van het licht. Op Outdoorsupply vindt u een breed assortiment skibrillen van hoogwaardige kwaliteit. In de collectie zijn brillen opgenomen van onder andere de gerenommeerde merken: Sinner, Uves en Smith. Bekijk snel het mooie aanbod aan skibrillen voor jongens en ga goed voorbereid de piste op!

Skibril meisjes

Outdoorsupply verkoopt zowel skibrillen die geschikt zijn voor jongens of meisjes, als unisex skibrillen die geschikt zijn voor beide geslachten. De specifieke brillen voor meisjes hebben mooie designs, zowel de bril als de elastieken band. Ga voor panterprint of witte band en heeft u liever een roze of toch liever gouden bril? U kunt selecteren op de door u gewenste eigenschappen via de filter aan de linkerzijde van het scherm.