Menu
Menu

Houdini

Houdini is een vooruitstrevend outdoorbedrijf wat zich vestigt in Stockholm, Zweden. Nadat eigenaresse Lotta Giornofelice haar eerste collectie in 1993 gemaakt had met een lokale naaister, had ze bij de tweede collectie al een productiepartner nodig die een grotere aanvraag aankon. Door de handen in een te slaan met een groep wetenschappers, kunstenaars, ontwerpers en avonturiers ontwikkelt Houdini keer op keer de beste outdoorkleding. Nu, meer dan 30 jaar later, is Lotta nog steeds een partner bij Houdini en is het merk groter dan ooit.

Houdini Dames

Houdini is een Zweeds merk wat opgericht is door een vrouw, niet gek dus dat de designs elke dame aanspreken. "A company run by a woman was something that stood out in the outdoor business" en juist daarom wilde Lotta haar eigen outdoor merk starten. De producten van Houdini zijn van hoogstaande kwaliteit en zijn ontwikkeld, niet alleen om te verkopen, maar om het outdoorleven gemakkelijker te maken. Ga zorgeloos op avontuur met een van de vele producten van Houdini.

Houdini Heren

In de herencollectie van Houdini zitten vele handige en kwalitatief hoogstaande producten. De producten van Houdini zijn er om uw outdoor ervaring gemakkelijker te maken. Door de producten van de beste materialen te maken en de beste functies toe te voegen, kunt u zonder zorgen op pad. Al meer dan 30 jaar ontwikkeld Houdini outdoorkleding voor heren en hierdoor is er een ruime collectie, er is voor ieder wat wils.

Houdini Sportswear

Lotta Giornofelice is de oprichtster van Houdini. Zelf was zij een klimmer en bergexpert en tijdens haar vele activiteiten kwam ze erachter dat zij bepaalde sportkleding of functies mistte. Met name kleding die essentiële spiergroepen warm hield maar ondertussen de drager niet oververhit of zweterig zou maken. Dit idee is omgezet in een concreet plan en al meer dan 30 jaar ontwikkeld Houdini kwaliteit sportkleding waar u in een klap verliefd op wordt.

Houdini Wintersport

Het ontstaan van Houdini gaat allemaal terug naar de tochten van oprichtster Lotta door de besneeuwde bergen. Niet gek dus dat de collectie van Houdini een grote focus op wintersport legt. Van ski jassen tot ski broeken en van thermokleding tot een skipully, in de ruime collectie van Houdini is het allemaal terug te vinden. Door samen te werken met ontwerpers, avonturiers, wetenschappers en kunstenaars bestaat de wintersport collectie van Houdini uit het beste van het beste, speciaal voor u!

Houdini Outdoor

Buiten sporten is iets wat oprichtster Lotta Giornofelice het liefste doet. Tijdens een van haar activiteiten in de bergen kwam ze tot het idee om zelf een outdoor kledinglijn te starten. Outdoor sport en bewegen kan natuurlijk in allerlei temperaturen, met de outdoor kleding van Houdini bent u volledig voorbereid. De kleding zorgt ervoor dat u heerlijk warm blijft, maar ondertussen niet oververhit of zweterig raakt. Weet u al welk product van Houdini aan uw collectie toegevoegd gaat worden?