Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Sandqvist

SandqvistHet Scandinavische merk Sandqvist combineert functionaliteit met design en maakt prachtige tassen. Het merk blijft dicht bij haar roots en gelooft nog steeds in de Zweedse waarden: duurzaamheid en de zorg voor het milieu, hoogwaardige ontwerpen en volop functionaliteit. In het brede assortiment kunt u verschillende soorten tassen vinden, met allerlei functionaliteiten. Zo kunt u, wanneer u filtert op rugzak, kiezen uit allerlei speciale eigenschappen. Zoekt u bijvoorbeeld een rugzak die geschikt is om uw laptop mee te nemen? Geef het aan in de filters. De tassen van Sandqvist zijn tijdloos, stijlvol en strak voor iedere gelegenheid of activiteit. Gaat u naar uw werk? Naar school? Of op reis? Met de tassen van dit topmerk bent u er klaar voor.

Sandqvist rugzak

De rugzakken van het Scandinavische Sandqvist hebben een prachtig design, maar zijn ook nog eens super duurzaam en functioneel. Sandqvist maakt gebruik van diverse milieuvriendelijke materialen om zo de impact op het milieu te verkleinen. Zo maken zij gebruik van biologisch katoen en recyclede materialen. De rugzakken bieden u de mogelijkheid om al uw spullen effectief en overzichtelijk op te bergen. U kunt gebruik maken van de filters om de perfecte Sandqvist tas te vinden die volledig naar uw wens is.

Sandqvist backpack

De backpacks van het merk Sandqvist zijn onmisbaar tijdens het maken van een prachtige reis. De backpacks zijn namelijk voorzien van een praktische vormgeving, hierdoor passen er veel benodigdheden in deze tassen. Daarnaast zijn de tassen zeer comfortabel tijdens het gebruik en voorzien van een goed kwaliteit. De backpacks van Sandqvist zorgen voor overzicht in uw spullen tijdens het reizen. Daarnaast zijn deze backpacks verkrijgbaar in verschillende maten en kleuruitvoeringen. Bekijk de rugzakken en kies de gewenste activiteit om zo de juiste backpack van Sandqvist te vinden.

Sandqvist series

Het merk Sandqvist heeft een ruim assortiment, en om het u zo makkelijk te mogelijk kunt u ook makkelijk de serie die u zoekt vinden. Door te filteren op een gewenste serie, vindt u direct het beschikbare assortiment. Zo kunt u onder andere de populairste series vinden het merk vinden, zie bijvoorbeeld Sandqvist Bernt, Sandqvist Ilon, Sandqvist Konrad, Sandqvist Dante en Sandqvist Ruben en Ruben 2.0 in het assortiment! Wat is uw favoriet?