Sinner

alle producten van Sinner

Al sinds 1996 staat het topmerk Sinner voor innovatie, kwaliteit, prestaties en stijl. Waar het allemaal begon met sport zonnebrillen is Sinner inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend sport en lifestyle merk voor zowel zomer als winter producten. In het ruime assortiment van het merk vindt u een ruime variatie aan producten: van Sinner handschoenen tot Sinner rugzakken. Alle producten van Sinner zijn gemaakt van duurzame materialen en worden uitvoerig getest. Hierdoor weet u zeker dat u met een product van Sinner altijd een kwaliteitsproduct koopt!

1 - 80 van 471

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6
 

1 - 80 van 471

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Sinner skibril

De skibrillen van Sinner zijn wereldwijd bekend en zijn vaak te zien op menig piste. De uitgebreide collectie bestaat uit instapmodellen maar ook High-end en High performance brillen voor het beste resultaat. Zo zijn enkele modellen voorzien van een een verwisselbare lens. En zorgen de gepolariseerde SINTEC en de mee kleurende Trans lenzen voor perfect zicht tijdens alle weersomstandigheden. Het ruime assortiment Sinner skibrillen op Outdoorsupply omvat populaire modellen zoals de Sinner Toxic. Combineer uw Sinner skibril met een Sinner skihelm en u bent klaar om de piste te betreden!

Sinner skihelm

Veilig, comfortabel en super licht in gewicht. Dat zijn de skihelmen van Sinner. Met een Sinner skihelm kiest u niet alleen voor een trendy look, maar zorgt u ook voor een ultiem draagcomfort. De skihemen van Sinner worden gemaakt van de allerbeste materialen, wat zorgt voor een stevige constructie en hoge duurzaamheid. Of u nu kiest voor een Sinner hybride skihelm of een Sinner In-mold skihelm, met een skihelm van Sinner kunt u jarenlang uw favoriete sport op een veilige manier blijven beoefenen!