Menu
Menu

Alle icebreaker producten

Het Nieuw-Zeelandse merk Icebreaker is in 1995 opgericht en houdt zich sinds dien bezig met het produceren van verschillende soorten outdoor kleding. Zo hebben we bij Outdoorsupply een breed assortiment van het merk Icebreaker. Handschoenen, Ondershirts, Mutsen, Sokken en nog veel meer. Kenmerkend is dat Icebreaker gebruik maakt van merino wol, dit zorgt voor voordelen als; warmte regulatie, afvoer van vocht en isolatie.

Icebreaker Dames

Bij Outdoorsupply hebben we een zeer brede collectie dames artikelen van het merk Icebreaker. Zo hebben we dames handschoenen, dames ondershirts, dames mutsen, dames sokken en meer van het merk Icebreaker. Icebreaker staat er om bekend om het veelvuldig gebruik van merino wol. Door het gebruik van goede kwaliteit materialen is het extra aangenaam om een product van Icebreaker damescollectie te dragen.

Icebreaker Heren

De herencollectie van Icebreaker is op verschillende vlakken vertegenwoordigd. Zo hebben we bij Outdoorsupply verschillende herenartikelen van het merk Icebreaker. Hierbij kunt u denken aan; heren T-shirts, heren handschoenen, heren sokken en meer. De kleding van Icebreaker is geschikt om te dragen tijdens verschillende outdoor activiteiten. Zo blijft u met een ondershirt van Icebreaker heerlijk warm tijdens de koudere dagen.

Icebreaker ondergoed

Het ondergoed van Icebreaker is gemaakt van het zachte en comfortabele merino wol. Het ondergoed van Icebreaker is goed te combineren met andere outdoorkleding omdat het niet gaat knellen. Daarnaast gaat deze wol niet snel kriebelen wat een belangrijke eis kan zijn voor de aanschaf van nieuw ondergoed. Het is fijn dat het ondergoed van Icebreaker dus gemakkelijk heel de dag te dragen is zonder dat het gaat irriteren.

Icebreaker accessoires

Bij Outdoorsupply hebben we verschillende accessoires van het merk Icebreaker. Wanneer u opzoek bent naar accessoires van het merk Icebreaker voor de ultieme outdoor ervaring bent u bij Outdoorsupply aan het goede adres. De brede collectie accessoires van Icebreaker zorgt ervoor dat u heerlijk warm blijft in verschillende uiteenlopende situaties.

Icebreaker Sokken

De sokken van Icebreaker zijn heerlijk warm. Maar daarnaast zijn ze ook vochtafvoerend en kriebelen de sokken minder snel door het gebruik van merino wol. Deze eigenschappen zijn zeer belangrijk als het gaat om de aanschaf van een nieuw paar sokken die geschikt zijn voor al uw outdooracitviteiten. De sokken van Icebreaker zitten zo fijn dat u ze zelfs wilt aantrekken wanneer u geen outdooractiviteiten op de planning heeft staan.