Parka

De Parka jassen voor heren zijn ontzettend populair. Voor heren zijn er bij Outdoorsupply verschillende Parka jassen waaronder veel Parka jassen met een zogenaamde hardshell. Deze jassen laten geen wind en water door en dat is een fijne eigenschap voor een jas. De jassen zijn van diverse topmerken en de kwaliteit van al onze heren Parka's is dan ook erg hoog. Kijk eens goed wat u graag wilt en gebruik de filters om zo een selectie te krijgen die bij u past.

1 - 80 van 81

 

1 - 80 van 81

Heren Parka

Parka's voor heren zijn de trend op dit moment. Een geweldige heren Parka vindt u bij Outdoorsupply. Kijk hierboven naar het uitgebreide assortiment en zie welke Parka bij u past. De jassen hebben een iets langere lengte dan reguliere jassen en zijn veelal wind en waterdicht. Spreekt een product u aan? Klik dan op de foto van de Parka voor meer informatie!

Rains Parka

De Rains Parka's zijn prachtig lang tot net onder de knie. De jassen zijn van uitmuntende kwaliteit en laten absoluut geen vocht door. Regen heeft dus echt geen kans bij deze jassen. Dit Deense merk weet een unieke stijl neer te zetten en is geliefd bij velen.Jack Wolfskin Parka

Jack Wolfskin is een toonaangevend mer van prachtige outdoorkleding, waaronder Parka's voor heren. Dit merk maakt de mooiste producten die ook nog eens van hoge kwaliteit en hoog comfort zijn. De jassen zijn zeer stijlvol en een mooie aanvulling bij iedere outfit.