Menu
Menu
-
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Parka heren

De Parka jassen voor heren zijn ontzettend populair. Voor heren zijn er bij Outdoorsupply verschillende Parka jassen waaronder veel Parka jassen met een zogenaamde hardshell. Deze jassen laten geen wind en water door en dat is een fijne eigenschap voor een jas. De jassen zijn van diverse topmerken en de kwaliteit van al onze heren Parka's is dan ook erg hoog. Kijk eens goed wat u graag wilt en gebruik de filters om zo een selectie te krijgen die bij u past.

Rains Parka

De Rains Parka's zijn prachtig lang tot net onder de knie. De jassen zijn van uitmuntende kwaliteit en laten absoluut geen vocht door. Regen heeft dus echt geen kans bij deze jassen. Dit Deense merk weet een unieke stijl neer te zetten en is geliefd bij velen.

Winterjas heren parka

Een parka is uitermate geschikt als winterjas voor heren. De jassen zijn iets langer dan normale jassen, waardoor het al snel een modieuze uitstraling heeft op uw outfit en daarnaast is dat natuurlijk lekker extra warm. Wanneer u een jas heeft gevonden die u zoekt kunt u op het product klikken voor meer informatie of om deze direct online te bestellen.