Menu
Menu

Alle Osprey Producten

Het assortiment van Osprey is zeer ruim. Zo hebben we bij Outdoorsupply; rugzakken, reistassen, toiletzakken, trolleys, backpacks en backpackhoezen van het merk Osprey. Osprey is hét merk in de opslag van je persoonlijke spullen. De tassen van Osprey hebben allerlei handige ritsjes en vakjes waar u uw spullen eenvoudig in kunt opbergen. De producten van Osprey worden op een duurzame manier geproduceerd. Hierdoor komen de tassen in bijna iedere situatie wel van pas.

Osprey Reistas

De reistassen van Osprey zijn kenmerkend in de grote inhoud. Zo kan er in een Osprey reistas tot wel 130 liter aan spullen worden opgeborgen. Dit is wel zo handig wanneer u op reis gaat. Daarnaast zijn de reistassen van Osprey van sterke en milieuvriendelijke materialen gemaakt zodat de reistas extra lang mee gaat. Zo kunt u vele jaren gebruik maken van een reistas die is uitgerust met handige eigenschappen. Er is voor iedereen wel een geschikte Osprey reistas beschikbaar!

Osprey rugzakken

Outdoorsupply heeft een groot assortiment rugzakken van het merk Osprey. De rugzakken zijn van hoge kwaliteit. Osprey staat bekend om de gespesialiseerde outdoor rugzakken. Zo zijn de rugzakken van Osprey te gebruiken voor verschillende doeleinden zoals; wandelrugzak, fietsrugzak, of trekrugzak. Door het perfect uitgebalanceerde ontwerp beschikken de Osprey rugzakken over een uitstekende pasvorm. Zo merkt u nauwlijks dat u een rugzak omheeft.

Osprey backpacks

Het merk Osprey beschikt over een assortiment met meer dan 40 kwalitatieve backpacks die aansluiten op vrijwel elke wens. Door gebruik van hoogwaardige materialen zorgen de backpacks van Osprey voor jarenlang plezier, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Voor ieder type reis zit er wel een backpack bij die daarvoor geschikt is. De backpacks zijn milieuvriendelijk geproduceerd. Zo kunt u met een fijn gevoel uw backpackavontuur beginnen.

Osprey accessoires

De accessoires van Osprey zijn op verschillende momenten erg handig. Wanneer u op backpackavontuur gaat bijvoorbeeld, is het maar beter dat u goed voorbereid bent. Met de backpackhoezen kunt u uw backpack mét inhoud beschermen tegen weer en wind. Zo heeft u nooit last van natte kleding en dergelijke. Naast backpackhoezen heeft Osprey ook toiletzakken en opbergsets in het assortiment.

Over Osprey

Osprey staat bekend om de hoogwaardige materialen die het merk gebruikt. Zo worden alle producten op een zo mileuvriendelijk mogelijke manier geproduceerd. Het merk Osprey is opgericht in 1974 in het amerikaanse California. De producten van Osprey zijn voorzien van de meest innovatieve technieken en zijn tot in de puntjes afgewerkt. Dit maken de producten van Osprey extra aangenaam om mee te nemen.