Peuterey

alle producten van Peuterey

Vandaag de dag verandert de mode vliegensvlug. Ontwerpers brengen de ene na de andere collectie uit en wat vorig seizoen nog gewoon gedragen kon worden, is dit seizoen alweer uit. Deze vluchtigheid van de mode heeft een behoorlijke impact op het milieu. Peuterey heeft er daarom voor gekozen om het anders aan te pakken. Peuterey creëert kleding met een tijdloze uitstraling die seizoenen lang gedragen kan worden en hierdoor jarenlang meegaat!
 

Peuterey collectie

Peuterey maakt tijdloze kleding met een stijlvolle uitstraling. Het uitgangspunt hiervan is functionaliteit, mode en duurzaamheid. Met name de jassen van dit kwaliteitsmerk zijn erg populair en deze worden dan ook regelmatig gedragen door celebrity's. In het ruime assortiment Peuterey op Outdoorsupply vindt u de meest populaire modellen van het merk, zoals de Peuterey Aiptek, de Peuterey Veloso en de Peuterey Fiddler. Kiezen voor een Peuterey jas betekent kiezen voor de perfecte combinatie tussen kwaliteit en stijl.


Peuterey jas

Wij hebben een mooie collectie met peuterey jassen voor dames en heren. Een Peuterey jas voor heren of voor dames, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De jassen staan symbool voor duurzaamheid en zo kunt u gegarandeerd jarenlang blijven genieten van een aankoop van dit merk. Iedere Peuterey jas heeft een smaakvol design met een tijdloze uitstraling. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat uw jas uit de mode raakt. Een uitstekende combinatie van kwaliteit en stijl. De mooiste winterjassen en zomerjassen kunt u in onze collectie vinden.