Schaatsen

Nu de winter er weer voor de deur staat. wordt het tijd om de schaatsen weer uit de kast te halen. Op Outdoorsupply vindt u allerlei soorten schaatsen, waaronder nooren, Kunstschaatsen ijshockeyschaatsen en glij-ijzers van diverse merken in het assortiment. Dit zijn topmerken als Nijdam, Fila en Bauer. De schaatsen in het assortiment zijn er voor hobby schaatsers, maar ook voor professionele schaatsers of ijshockeyers. Voor deze sporten is het belangrijk dat u de juiste schaatsen heeft die bij u passen en de juiste eigenschappen hebben om de sport te kunnen beoefenen. Alle schaatsen op Outdoorsupply zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk topschaatsen waar u uit kunt kiezen. Kijk snel naar het assortiment om te zien of er iets bij zit voor u.

1 - 80 van 181

 

1 - 80 van 181

Schaatsen kopen

Een van de leukste vooruitzichten als de winter weer begint is dan natuurlijk het schaatsen. Het is dan wel van belang dat u de juiste schaatsen heeft die goed zitten en de bescherming bieden die u nodig heeft. De schaatsen in het assortiment op Outdoorsupply zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden veel comfort. U heeft de keuze uit verschillende topmerken. De schaatsen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en modellen. De binnenkant van de schaatsen zijn heerlijk warm en bieden zo optimaal comfort tijdens het schaatsen. Zo kunt u er deze winter zorgeloos op uit met een prachtig paar schaatsen.

Glij-ijzers

Met de glij-ijzers van Outdoorsupply kan uw kind op een veilige manier leren schaatsen. Er zitten namelijk meerdere leunstukken onder de schaats en het is maar een kleine verhoging waardoor uw kind meer evenwicht kan bewaren. Kinderen groeien snel en daarbij hun voeten ook. Daarom zijn de glij-ijzers in het assortiment op Outdoorsupply verstelbaar in verschillende maten. Zo kan uw kind wat langer met de glij-ijzers vooruit. Dankzij de glij-ijzers kunnen kinderen al op een jonge leeftijd kennis maken met schaatsen. Voor de jongste kinderen hebben de glij-ijzers twee ondersteuningen aan beide kanten. Als uw kind al wat ouder is en het schaatsen al een beetje onder de knie krijgt zijn er ook glij-ijzers met maar één ondersteuning. Zo leert het kind om zelf de balans te houden en zijn ze een stukje dichterbij de echte schaatsen.

Ijshockeyschaatsen

Op Outdoorsupply vindt u een heel divers aanbod met ijshockeyschaatsen. IJshockey gaat er altijd enorm ruig aan toe daarom is het belangrijk dat de kleding en schaatsen van een ijshockeyer van hoge kwaliteit zijn en de klappen op kunnen vangen. De ijshockeyschaatsen in het assortiment op Outdoorsupply hebben daarom een enorm hoge kwaliteit. De schaatsen zijn van hele goede merken als Bauer en Nijdam. De schaatsen die speciaal voor ijshockey worden gemaakt hebben een hele stevige en harde buitenkant om te klappen goed op te vangen en zijn aan de binnenkant heerlijk zacht en comfortabel. Bekijk snel het assortiment om te zien of er een paar tussen zit die bij u past.

Kunstschaatsen

Of u nou professioneel schaatst, als hobby of voor het eerst. De kunstschaatsen zitten altijd heerlijk en zien er prachtig uit. De kunstschaatsen in het assortiment op Outdoorsupply zijn er in verschillende modellen. Zo is er de klassieke kunstschaats die u kunt herkennen aan de witte schoen met traditionele vetersluiting. Dan is er ook de moderne kunstschaats. Deze heeft een wat stoerder uiterlijk en is vaak verstelbaar. Deze schaatsen geven het gevoel van een softboot schoen maar zijn aan de buitenkant een hardboot schoen. Zo zitten ze schaatsen heerlijk comfortabel maar bieden ze genoeg stevigheid en bescherming.