Menu
Menu

Alle schaats producten

Tijdens de koudere dagen in de winter gezellig gaan schaatsen met familie of vrienden. Daarna lekkere erwtensoep eten of warme chocolademelk drinken. Op Outdoorsupply worden diverse schaatsen aangeboden voor het gehele gezin. Hierdoor kan iedereen heerlijk schaatsen op natuurijs of een fijne kunstijsbaan. De schaatsen zijn gemaakt van de fijne materialen en bieden veel schaatscomfort.

IJshockeyschaatsen

Bent u van plan om binnenkort een fanatiek potje ijshockey te gaan spelen met vrienden of familie? Goede ijshockeyschaatsen zijn hierbij essentieel. Outdoorsupply biedt de beste ijshockeyschaatsen aan om heerlijk mee te gaan schaatsen. Deze schaatsen kunnen gebruikt worden op zowel natuurijs als op een kunstbaan. Daarnaast is de kwaliteit van deze schaatsen erg goed.

Kunstschaatsen

Wanneer de temperaturen dalen, mogen de schaatsen weer van de zolder gehaald worden. Genieten op het prachtige natuurijs met de mooiste schaatsen aan uw voeten. Kunstschaatsen geven u een stijlvolle uitstraling op het ijs. Daarnaast zijn kunstschaatsen zeer comfortabel en hemels warm tijdens het schaatsen. De ijzers zijn erg scherp, hierdoor is het eenvoudig om prachtige kunstjes op het ijs uit te voeren.

Schaatsen dames

Bent u op zoek naar nieuwe dames schaatsen? Op Outdoorsupply worden diverse schaatsen aangeboden voor dames. Dit zijn ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen en ook noren. Hierdoor zit de perfecte schaats er altijd voor u bij. De schaatsen zijn geselecteerd op hun fantastische kwaliteit en comfort. Dit zal veel schaatsplezier opleveren.

Schaatsen heren

Op Outdoorsupply wordt een groot assortiment aan heren schaatsen aangeboden. In het assortiment zitten onder andere ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen en noren. Hierdoor is de perfecte schaats voor iedereen verkrijgbaar. Daarnaast leveren deze schaatsen veel comfrort . Met een paar prahtige schaatsen gaat u met een goed gevoel het ijs op.

Kinderschaatsen

Gezellig schaatsen met vriendjes of vriendinnetjes tijdens de winter, daar worden veel kinderen blij van. Heeft uw kind nieuwe schaatsen nodig voor de koudere maanden? Outdoorsupply heeft een beeldig aanbod van kinderschaatsen. Met een paar goede schaatsen kan uw kind veilig het ijs op gaan. Er zijn verschillende soorten kinderschaatsen leverbaar, zoals ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen, maar ook glij-ijzers.