Menu
Menu
Type schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Prijs
Levertijd
Korting

Bauer

alle producten van BauerBauer is al jarenlang een grote speler op de markt van schaatsen en skates en de daarbij horende accessoires. Het merkt kom oorspronkelijk uit Amerika en is tot vandaag de dag het merk voor ijshockey in Nederland en België. Bauer heeft innovatieve ijshockey uitrusting geproduceerd zoals Bauer schaatsen, hockeysticks, handschoenen, skihelmen, tassen en nog veel meer. Al meer dan 80 jaar is Bauer het grootste merk onder de ijshockeyschaatsen. Een keuze voor Bauer skates, is een keuze voor kwaliteit! Met ijshockeyschaatsen van Bauer kunt u jarenlang vooruit.

Bauer Schaatsen

Bauer heeft een breed assortiment in de categorie schaatsen. Bauer voldoet aan alle hoge kwaliteitseisen. Bauer ice skates zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan hierdoor jarenlang mee. Voor alles wat komt kijken bij schaatsen, skaten of ijshockey bent u bij Bauer op het juiste adres. Bauer biedt veel verschillende modellen schaatsen, zodat iedere ijshockeyspeler kan slagen in het ruime assortiment Bauer skates op Outdoorsupply. Zo vindt u bij ons de Bauer Vapor, Bauer Nexus, Bauer React, Bauer Flow en Bauer Supreme S.

Bauer ijshockeyschaatsen

Bent u opzoek naar nieuwe ijshockeyschaatsen om een sportief potje ijshockey te gaan spelen? Dan zijn de schaatsen van Bauer perfect voor u. Deze schaatsen bieden veel comfort op het ijs door de waanzinnige kwaliteit en goede materialen. Op Outdoorsupply bieden wij u graag de uitgebreide collectie ijshockeyschaatsen van Bauer aan. Door het ruime aanbod zit er voor iedereen een geschikte ijshockeyschaats bij. Met de schaatsen van Bauer is iedereen klaar om te genieten op het ijs.