Menu
Menu
Type schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bauer

alle producten van Bauer

Bauer is al jarenlang een grote speler op de markt van schaatsen en skates en de daarbij horende accessoires. Het merkt kom oorspronkelijk uit Amerika en is tot vandaag de dag het merk voor ijshockey in Nederland en België. Bauer heeft innovatieve ijshockey uitrusting geproduceerd zoals Bauer schaatsen, hockeysticks, handschoenen, skihelmen, tassen en nog veel meer. Al meer dan 80 jaar is Bauer het grootste merk onder de ijshockeyschaatsen. Een keuze voor Bauer skates, is een keuze voor kwaliteit! Met ijshockeyschaatsen van Bauer kunt u jarenlang vooruit. Ontdek uw nieuwe paar hier!

Bauer Schaatsen

Bauer heeft een breed assortiment in de categorie schaatsen. Het merk voldoet door haar ervaring en het gebruik van goede materialen aan alle hoge kwaliteitseisen, en door die hoge kwaliteit kunt u er jarenlang van genieten. De vele modellen zorgen er voor dat iedereen kan slagen bij Bauer. In het assortiment vind u de populaire Bauer Supreme, Bauer Vapor, Bauer Whistler en nog veel meer. Ontdek het assortiment Bauer schaatsen, en bestel uw favoriet vandaag nog!

Bauer ijshockeyschaatsen

Bent u opzoek naar nieuwe ijshockeyschaatsen om een sportief potje ijshockey te gaan spelen? Dan zijn de schaatsen van Bauer perfect voor u. Deze schaatsen bieden veel comfort op het ijs door de waanzinnige kwaliteit en goede materialen. Op Outdoorsupply bieden wij u graag de uitgebreide collectie ijshockeyschaatsen van Bauer aan. Door het ruime aanbod zit er voor iedereen een geschikte ijshockeyschaats bij. Met de schaatsen van Bauer is iedereen klaar om te genieten op het ijs. Zowel voor heren als dames, jong én oud - Bauer is voor iedereen!