Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Kooktoestellen

Eten is uniek als je dat kunt doen in de vrije natuur. Met deze gasstellen kan deze droom werkelijkheid worden. We hebben kookbranders, gasstellen en gasflessen in ons assortiment. Van kleine gasstellen om even snel thee te zetten tot grotere kooktoestellen om uitgebreide maaltijden mee op tafel te zetten, u kunt alles vinden op deze pagina van Outdoorsupply.

Camping kooktoestel

Op de camping is het heerlijk om voor uw eigen tent te kunnen koken. Daarom vindt u bij Outdoorsupply verschillende gasstellen en gasflessen voor op de camping. Met deze producten kunt u verschillende pannen direct op het vuur zetten en zo uw maaltijd snel bereiden. Uiteraard zijn bij ons ook verschillende gasflessen beschikbaar, wanneer de gasfles die met uw gasstel meegeleverd is, leeg is.

Camping gasstel

Bij Outdoorsupply vindt u zeer veel camping gasstellen. Deze reis gasstellen zijn beschikbaar met verschillende pitten, of u kunt voor een eenvoudiger model gaan voor 1 pan, maar welke handiger mee te nemen is. Kookplezier gegarandeerd, ook op de camping!