Menu
Menu

Alle Craft producten

Het merk Craft is in 1973 ontwikkeld door de Zweedse Anders Bengtsson als sportsmerk dat artikelen produceert van zeer hoge kwaliteit. De medewerkers van het bedrijf sporten zelf iedere dag, wat inhoudt dat de kleding wordt ontwikkeld door ervaringsdeskundigen. Craft is continu bezig met onderzoek naar hoe mensen sporten, zodat zij de ideale sportkleding kunnen ontwikkelen voor elke sporter. Zo maakt het merk kleding voor de topsporter, de actieve sporter en de casual sportliefhebber. Voor deze consumentgroepen ontwikkelt het merk verschillende producten, zodat zij allemaal van de optimale sportbeleving kunnen genieten.

Craft Heren

Craft is een merk voor de sportieve man die zowel comfortabel wil sporten als er modieus uit wil zien. Het merk ontwikkelt sportkleding voor elke sporter en voor alle weersomstandigheden. Zo biedt het merk een 'Stay Cool', 'Be Active' en 'Keep Warm' collectie aan voor zowel warme, normale als koude weersomstandigheden. Craft houdt zich continu bezig met innovatie en design en garandeert zo de perfecte sportkleding. Het merk biedt kleding voor renners, fietsers en skiërs en verschillende lagen hiervan: Craft produceert kledingstukken van onderbroeken tot jassen.

Craft Dames

De damescollectie van Craft is niet alleen hoogst comfortabel, de kleding van het merk is ook hartstikke trendy door het gebruikt van hippe kleuren en prints. De kleding van het merk is perfect om in te sporten: over elke plaatsing van iedere naad is nagedacht, en het materiaal is perfect ventilerend. Zo biedt Craft sportkleding van hoge kwaliteit, zoals sportbroeken, sport BH's en fietsshirts, waarin u de ultieme sportbeleving heeft. Het merk combineert onconventionele denkwijzen en compromissen om zo tot het ideale design te komen voor elk kledingstuk. Ook ideaal voor uw wintersport garderobe!

Craft Thermokleding

Thermokleding zorgt ervoor dat uw lichaamswarmte goed vast gehouden wordt en u het niet koud krijgt in koele gebieden. De thermokleding lijn van Craft is ontwikkeld door specialisten en continu getest om het beste resultaat te behalen. Door de verschillende lijnen zijn er voor zowel mannen, vrouwen als kinderen meerdere keuzes op het gebied van thermokleding. Blijf warm terwijl u aan het bewegen bent, zelfs bij lage temperaturen met de thermo-lijn van Craft.

Craft Jassen

Craft ontwikkelt kleding voor elke kledinglaag: zo dus ook jassen en ski jassen. De jassen van het merk bieden warmte en ventilatie en voldoende bewegingsruimte om comfortabel te kunnen sporten. Het ruime assortiment bevat onder andere waterproof jassen te vinden zodat u ook tijdens een regenbui de deur uit kunt. Ook maakt Craft windproof jassen, die kou buiten houden tijdens een windvlaag. De jassen kunnen worden gedragen tijdens het rennen en fietsen of cross-country skiën. Sommige jassen in de collectie bevatten reflectieve elementen zodat u ook in het donker veilig buiten kunt gaan sporten.

Craft Baselayer

Craft Baselayer omvat het assortiment kledingstukken dat de basis van een outfit vormt, denk hierbij aan ondergoed, ondershirt en longsleeves. Deze laag bevindt zich dus direct op de huid, en hiervoor is het van groot belang dat deze kleding goed ventileert zodat transpiratie niet op de huid blijft hangen. De Baselayer producten van Craft ademen, waardoor transpiratie verdampt of in uw volgende kledinglaag terecht komt, dit voorkomt irritatie en hitte. De Baselayer collectie omvat een Stay Cool lijn, een Be Active lijn en een Keep Warm lijn.