Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Craft producten

Craft is een sportmerk dat is opgericht in 1973 door Anders Bengtsson. Hij ontwikkelde sportkleding, die hij in het begin zelf uittestte tijdens het hardlopen. Nog steeds zijn de werknemers bij Craft zelf erg sportief: iedere dag wordt er hardgelopen, gefietst en soms zelfs geskied. De producten van Craft worden dus ontwikkeld door ervaringsdeskundigen, wat maakt tot de ultieme sportkleding. Zo maakt Craft onder andere skikleding, fietskleding en hardloopkleding.

Craft sportkleding

De producten van Craft vormen de ultieme sportbeleving. De kleding voelt als een tweede huid is hierdoor niet belemmerend tijdens het sporten. Craft heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel wanneer het aankomt op de productie van hun artikelen. Zo streven zij naar gelukkige werknemers, contente leveranciers en een zo kleine mogelijke voetafdruk door de productie en de verspreiding van Craft artikelen. En natuurlijk wordt als belangrijkste streven u voorop gesteld: de tevreden consument. Daarom biedt het merk een ruim scala aan producten: iedere sporter kan slagen in het ruime assortiment van Craft!

Craft fietsbroek

Voor de fietsers heeft Craft een ruim assortiment fietskleding opgenomen in het assortiment, waaronder de fietsbroek. De fietsbroeken zijn zowel in een lange als korte variant te verkrijgen, en met of zonder bretels. Een fietsbroek met bretels is extra handig, omdat deze goed op zijn plek blijft zitten gedurende het fietsen.

Craft ondergoed

Craft biedt de ideale onderlaag voor gedurende het sporten, door een uitgebreide lijn Craft ondergoed op de markt te brengen. Dit omvat alles wat u nodig kunt hebben voor iedere outdooractiviteit: slips, boxershorts, lange onderbroeken en thermo shirts. Zo blijft u op de piste heerlijk warm!

Craft handschoenen

Craft biedt handschoenen geschikt voor diverse doeleinden. Zo zijn er thermo handschoenen, maar ook wanten en split finger handschoenen opgenomen in het assortiment van Craft. De handschoenen zijn van hoge kwaliteit en kunnen tot wel jarenlang meegaan. Met de handschoenen van Craft komt u gegarandeerd de winter door!