Menu
Menu

Alles over ORTOVOX

ORTOVOX werd in het zuiden van München in 1980 opgericht. Gerald Kampel en Jürgen Wegner ontwikkelden in dat jaar de eerste ontvanger met dubbele frequentie om lawineslachtoffers op te kunnen sporen. Sindsdien heeft ORTOVOX verschillende revolutionaire producten en technologieën op de markt gebracht, zoals het AVABAG airbag systeem, de DIRACT VOICE en de AVABAG LiTRIC technologie. Wilt u meer weten over ORTOVOX? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden.

ORTOVOX rugzak

Veiligheid is de hoogste prioriteit voor het merk ORTOVOX. Naast een uitgebreide collectie nooduitrusting voor in de bergen heeft het merk ook een ruim assortiment rugzakken. De rugzakken worden gemaakt van de beste materialen, zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een functioneel design. De rugzakken van ORTOVOX zijn dus ideaal voor lange dagtochten en bergbeklimmingen.

ORTOVOX ski rugzak

De ski rugzakken van ORTOVOX zijn ideaal voor zowel uitdagende dagtochten als meerdaagse skitochten in de bergen. De rugzakken zijn comfortabel, functioneel en zorgen dat u voldoende bewegingsvrijheid hebt. Daarnaast hebt u genoeg opbergruimte voor uw veiligheidsuitrusting. Ontdek alle ski rugzakken van ORTOVOX bij Outdoorsupply en ga veilig skiën.

ORTOVOX lawine uitrusting

Hoe voorzichtig u ook bent in de bergen, het is belangrijk dat u goed voorbereid bent op een noodsituatie. Het merk ORTOVOX is pionier op het gebied van lawineveiligheid en heeft een uitgebreide collectie producten om iemand na een lawine te kunnen redden, zoals rugzakken met de AVABAG airbag technologie, bivakzakken, EHBO sets, lawinepiepers, lawinescheppen, lawinesondes en lawinesets. Ontdek alle lawine uitrusting van ORTOVOX bij Outdoorsupply.

ORTOVOX Free Rider

De hoogwaardige en functionele ski rugzakken van Free Rider zijn ideaal voor avontuurlijke skiërs en snowboarders. De rugzakken bieden voldoende opbergruimte voor al uw spullen, gaan lang mee en hebben diverse bevestigingsmogelijkheden om alle benodigde uitrusting veilig en gemakkelijk mee te kunnen nemen. Met een rugzak van ORTOVOX Free Rider bent u klaar voor ieder avontuur op de berg.

ORTOVOX AVABAG systeem

De lichtgewicht en betrouwbare ski rugzakken met een AVABAG systeem hebben al vele prijzen gewonnen. Naast een mechanisch airbagsysteem heeft ORTOVOX ook een elektrisch LiTRIC-airbagsysteem op de markt gebracht. Wilt u meer weten over het AVABAG systeem van ORTOVOX? Lees dan verder op deze pagina.