Menu
Menu
-
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Ruglengte
Serie
Waterdicht
Airbag Systeem
Inhoud (liter)
Herbruikbare Airbag
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Opbergmogelijkheden
Opties skirugzak
Type Airbag
Inclusief Lawine Airbag
Prijs
Levertijd
Korting

ORTOVOX ski rugzak

Ortovox ski rugzak

Het merk ORTOVOX is sinds 1980 een pionier op het gebied van veiligheid. Het merk heeft een uitgebreid assortiment ski rugzakken in verschillende afmetingen en kleuren en combineert kwaliteit, innovatie en ervaring wat u terug kunt zien bij de ski rugzakken. De rugzakken zijn speciaal ontworpen voor skitochten en freeriden waardoor ze enerzijds bestand zijn tegen water en anderzijds goed tegen een stootje kunnen. De rugzakken laten u bovendien vrij bewegen en zorgen ervoor dat u al uw spullen mee kunt nemen. ORTOVOX rugzakken zijn dus perfect voor al uw wintersportavonturen.

ORTOVOX Cross Rider 22

De ski rugzak Cross Rider 22 van het merk ORTOVOX is perfect voor elke skitocht en freeriden. Deze lichte rugzak heeft genoeg ruimte voor al uw spullen, is comfortabel, heeft verschillende bevestigingsmogelijkheden en is zelfs voorzien van een hydratatiesysteem. Ontdek de verschillende kleuren bij Outdoorsupply en kies uw favoriet om mee te nemen tijdens uw volgende tocht.

ORTOVOX Powder Rider 16

De Powder Rider 16 rugzak is de ideale rugzak om op avontuur te gaan in de sneeuw. De rugzak is gemaakt van duurzaam en gerecycled polyester en heeft genoeg ruimte voor al uw spullen. U kunt eenvoudig uw ski's bevestigen en de tas is erg licht van gewicht. De Powder Rider 16 ski rugzak is bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Welke kleur is uw favoriet?