Menu
Menu
-
-
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Merrell

Sinds 1981 maakt het merk Merrell de meest fijne producten voor iedereen die graag de natuur in gaat. Merrell heeft als doel om zorgvuldig ontworpen producten te leveren die uitvoerig getest zijn. Het merk heeft een ruime collectie met daarin onder andere wandelschoenen, snowboots en trailschoenen. De producten van Merrell zijn veelzijdig, duurzaam en laten iedereen optimaal presteren. Op Outdoorsupply bieden wij u graag de ruime collectie van dit merk aan.

Merrell schoenen

De schoenen van het merk Merrell zijn perfect om mee de natuur in te gaan. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de schoenen een lange levensduur hebben. Door de meest fijne materialen en stoffen zitten de schoenen heerlijk aan de voeten tijdens een lange wandeling. Daarnaast hebben de schoenen een prachtige design en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Met de schoenen van Merrell haalt u het comfort in huis.

Merrell snowboots

Het merk Merrell maakt sinds 1981 fijne schoenen waarmee iedereen voorbereid de natuur kan gaan verkennen. Zo heeft het merk ook schitterende snowboots die perfect zijn voor in de sneeuw. De snowboots zijn goed gevoerd en voelen daardoor heerlijk warm aan de voeten. Door de goede materialen van de boots zijn deze bestendig tegen de koude temperaturen. Met welke gave snowboot van Merrell gaat u op pad?

Merrell wandelschoenen

De wandelschoenen van Merrell bieden de juiste comfort die u nodig heeft tijdens het maken van een prachtige wandeling door de bossen. Door de juiste materialen en vormgeving bieden de wandelschoenen veel stabiliteit aan de voeten. Op Outdoorsupply bieden wij u graag de ruime collectie wandelschoenen van Merrell aan. Met welke prachtige schoenen gaat u de volgende wandeling maken?

Merrell wandelschoenen heren

Bent u opzoek naar nieuwe wandelschoenen veel steun en comfort bieden? Dan zijn de wandelschoenen van Merrell perfect voor u. Sinds 1981 maakt het merk Merrell fijne wandelschoenen voor iedereen die graag de natuur in wilt gaan. De schoenen lopen zeer comfortabel en bieden veel steun tijdens een lange wandeling. Merrell heeft een uitgebreide collectie wandelschoenen met daarin ook schitterende heren schoenen. Door de mooie kleuren en vormgeving kunt u in stijl gaan wandelen.