Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Merrell

Sinds 1981 maakt het merk Merrell de meest fijne producten voor ieder avontuurlijk mens. Merrell heeft als doel om zorgvuldig ontworpen producten te leveren die uitvoerig getest zijn. Zo kunt u bij het merk een ruime collectie vinden met daarin onder andere wandelschoenen, snowboots en trailschoenen. De producten zijn veelzijdig, duurzaam en laten iedereen optimaal genieten van zijn of haar avonturen in de natuur. Ontdek het uitgebreide assortiment Merrell op Outdoorsupply, en bestel vandaag nog uw nieuwe producten.

Merrell schoenen

De schoenen van het merk Merrell zijn perfect om mee de natuur in te gaan. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de schoenen een lange levensduur hebben. Door de meest fijne materialen en stoffen zitten de schoenen heerlijk aan de voeten tijdens een lange wandeling. In het assortiment kunt u kiezen uit verschillende soorten dames- en heren schoenen, verschillende kleuren en stijlen. Zo zorgen Merrell en Outdoorsupply er voor dat iedereen met de juiste schoenen op pad kan.

Merrell Barefoot

Een unieke schoen, met een uniek doel. De Barefoot schoenen van Merrell zijn zo ontworpen dat uw voeten zo bewegen dat het is alsof u op blote voeten loopt. Zo versterkt uw voet, uw evenwicht, uw houding en de algemene gezondheid van uw voet tijdens het wandelen, hardlopen of andere outdoor activiteiten. Ontdek deze minimalistische en duurzame schoenen van Merrell, en ontdek het verbazingwekkende comfort!

Merrell snowboots

Ook in het assortiment van Merrell te vinden zijn snowboots. Door de ervaring in comfort en schoenen van dit topmerk, was de stap naar een warme, geïsoleerde schoen met extra grip geen grote stap. De snowboots zijn dus heerlijk warm, en door de stevige en duurzame materialen kunt u er lang van genieten. Ontdek de snowboots van Merrell, en kies uw favoriet voor de winter.

Merrell wandelschoenen

De wandelschoenen van Merrell bieden de juiste comfort die u nodig heeft tijdens het maken van een prachtige wandeling door de bossen. Door de juiste materialen en vormgeving bieden de wandelschoenen veel stabiliteit aan de voeten. Op Outdoorsupply bieden wij u graag de ruime collectie van zowel dames als heren wandelschoenen van Merrell aan. Met welke prachtige schoenen gaat u de volgende wandeling maken? Ook voor trailrunning schoenen zit u overigens goed bij Merrell. Ontdek alle mogelijkheden in het assortiment!