Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Tas accessoires

Met de tas accessoires van Outdoorsupply bent u helemaal klaar om op reis te gaan. Een backpack dient natuurlijk goed te worden beschermd. Het is daarom aan te raden om een regenhoes te gebruiken om uw rugzak en bagage te beschermen tegen de regen. Daarnaast kunt u uw dagrugzak of backpack beveiligen door een reisslot te gebruiken. Op deze pagina vindt u al onze rugzak accessoires. Om uw wensen te verfijnen kunt u gebruik maken van de filter aan de linkerkant van deze pagina.

Rugzak accessoires

Met de rugzak accessoires van Outdoorsupply is uw backpack volledig uitgerust om de zwaarste regenval en diefstal tegen te gaan. Zo is een regenhoes fijn om uw rugzak en bagage te beschermen tegen vocht en beschermt een reisslot uw eigendommen.

Organiser tas

Een rugzak is als het ware een grote zak op uw rug, de naam zegt het al. Echter is dit niet altijd even gemakkelijk wanneer u het onderste uit de tas nodig heeft. Alles moest uit de tas en gaat weer door elkaar. Met tas organizers is dit een heel stuk gemakkelijker. U hoeft er maar één tasje uit te pakken en de rest blijft netjes. Zo hoeft u niet continu uw tas opnieuw in te pakken en vindt snel wat u moet vinden. Bekijk snel welke organizers voor uw tas perfect zijn.

Regenhoes tas

Wanneer u een lange tocht gaat maken met een rugzak is het natuurlijk enorm vervelend wanneer de rugzak nat wordt. Uzelf kunt u beschermen door een regenjas en -broek. Een rugzak kunt u op deze manier ook beschermen tegen de neerslag, met een regenhoes. Zo blijven alle spullen die in de tas zitten, zoals uw kleren, droog. Op Outdoorsupply hebben we verschillende regenhoezen voor verschillende rugzakken. Bekijk ze snel en vindt er eentje die bij uw tas past.