Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Geschikt voor
Serie
Maat Klamboe
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Geïmpregneerd
Maas
Prijs
Levertijd
Korting

Klamboes

Op Outdoorsupply vindt u ruim assortiment klamboes geschikt voor gebruik op reis. De klamboes zijn compact verpakt en licht van gewicht, hierdoor kunt u de klamboe meenemen in iedere bepakking. Veel reisklamboes zijn geïmpregneerd waardoor muggen op afstand worden gehouden. Zo verkleint een geïmpregneerde klamboe de kans op malaria met maar liefst 80 procent! Klik op de producten voor meer informatie over de klamboes of om direct een klamboe te bestellen bij Outdoorsupply.

Reisklamboe

Het doel van een klamboe is dat deze muggen tegen gaat. Door onder een klamboe te slapen heeft een mug of ander ongedierte geen mogelijkheid om u te steken. Er is niets vervelender dan een mug in uw slaapkamer of tent wanneer u probeert te slapen. Een klamboe is hiervoor een perfecte oplossing. Een klamboe is dus ook erg handig wanneer u op vakantie bent in een warm land waar muggen soms erg vervelend zijn. U kunt de filter links in beeld gebruiken om uw wensen voor een klamboe aan te geven.

Geïmpregneerde klamboe

Al onze klamboes zijn geïmpregneerd, waardoor deze enorm handig zijn op reis. Wanneer een klamboe geïmpregneerd is, kunnen insecten niet ongestraft plaatsnemen op het oppervlak. Uiteraard is dit in iedere situatie wenselijk, maar vooral op reis en in gebieden met malaria muggen is dit perfect. Hierdoor is de kans op een steek van een malariamug nóg kleiner. Ga dus goed voorbereid op reis en voorkom vervelende insectenbeten wanneer u heerlijk van de nachtrust aan het genieten bent.