Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Zomerjas heren

Ook wanneer het zomer is kan het soms fijn zijn een jas bij te hebben. In de avonden kan het namelijk soms flink afkoelen en daarbij is een zomerse bui vaak ook iets wat regelmatig voorkomt. De beste zomerjassen voor heren vindt u bij Outdoorsupply. Wij hebben zomerjassen van de mooiste merken met de meest prachtige designs. Bij Outdoorsupply bent u gegarandeerd van de beste zomerjassen gemaakt voor hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld katoen en polyester. Opzoek naar een jas met reflectoren of een jas met of juist zonder capuchon? Wij hebben het allemaal, dus gebruik de filter aan de linkerzijde om selectie te zien van wat bij uw wensen past.

Zomer regenjas heren

Ook in de zomer kan een regenjas in ons land ontzettend fijn zijn vanwege de wisselende weersomstandigheden. Een zomerse regenbui is vaak fel en wanneer u dan toch naar buiten moet of al buiten bent kan een regenjas u goed beschermen tegen de regen. Voor heren heeft Outdoorsupply een groot assortiment jassen samengesteld die u beschermen tegen het weer!

Zomerjack heren

Een zomerjack kan de ideale toevoeging zijn aan de kledingkast van elke man. In eigen land is de zomer helaas niet altijd warm genoeg om zonder jas buiten te zijn en een lekker zomers jack kan er dan net voor zorgen dat de temperatuur toch aangenaam blijft. Een zomerjack van Outdoorsupply is daarnaast natuurlijk ook enorm geschikt voor zomerse activiteiten wanneer de temperatuur toch een beetje tegenvalt!