Eagle Creek

alle producten van Eagle Creek

Het merk Eagle Creek werkt volgens de gedachte: 'Een goede reis begint met een goed georganiseerde tas'. De producten van het merk zorgen voor comfort en gemak tijdens het reizen. Al ruim 40 jaar produceert Eagle Creek innovatieve reisproducten. De producten worden ontworpen en geproduceerd door mensen die zelf een voorliefde voor reizen hebben. De producten spelen in op behoeften die ontstaan tijdens het reizen en zorgen voor dat extra beetje comfort waar u naar op zoek was. Het merk biedt alles dat u nodig heeft wanneer u op reis gaat. Denk zo aan een praktische Eagle Creek toilettas, Eagle Creek backpack en de onmisbare Eagle Creek pack-it.

1 - 80 van 458

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6
 

1 - 80 van 458

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 6

Eagle Creek Outdoor

Het merk Eagle Creek produceert al ruim 40 jaar lichtgewicht koffers, tassen en andere reisaccessoires. De producten worden ontworpen door een team met een grote liefde voor reizen, vandaar dat de producten uitstekend aansluiten bij uw behoeften. De producten zijn hoogwaardig van kwaliteit, vandaar dat het merk levenslange garantie geeft op alle Eagle Creek koffers. Het merk heeft een ruim assortiment dat naast koffers en Eagle Creek tassen bestaat uit diverse reisaccessoires.

Eagle Creek Packing Cubes

De Pack It Cubes van Eagle Creek zijn een erg handige manier om uw spullen op een compacte manier te vervoeren. Tevens weet u zo precies wat u waar heeft ingepakt, en kunt u uw bagage eenvoudig sorteren. Handig voor in uw backpack, reistas of koffer! Kies verschillen maten Pack-It Cubes om uw tas of koffer volledig te benutten.


Eagle Creek Toilettas

Een toilettas van Eagle Creek is ideaal om al uw badkamerartikelen in mee te nemen. In deze toilettas past u make-up of scheerapparaat, en zo kunt u deze producten eenvoudig vervoeren. De toilettassen zijn veelal onderdeel van het Eagle Creek Pack-It systeem en zorgen ervoor dat u uw tas of koffer praktisch kunt indelen.


Eagle Creek Reistas

Indien u bent voorzien van alle Eagle Creek Pack-It onderdelen, kunt u eenvoudig uw Eagle Creek reistas praktisch indelen. Het merk biedt diverse soorten reistassen: van weekendtassen tot carry-ons met wielen voor handig vervoer. De tassen kunnen ook op een regenachtige dag worden meegenomen naar buiten: door de gesealde ritsen blijven al uw bezittingen droog!