Menu
Menu
-
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Overig

-

Tassen

Outdoorsupply heeft een mooi assortiment ski- en snowboardtassen van kwaliteitsmerken zoals Thule. Dankzij deze tassen bent u ervan verzekerd dat uw ski's en snowboards de goede kwaliteit blijven behouden en jarenlang meegaan. Enkele tassen zijn voorzien van wielen, waardoor u de spullen eenvoudig kunt vervoeren en hier niet mee hoeft te sjouwen. Bekijk hier het assortiment tassen voor de wintersport.

Snowboots

Een paar goede snowboots kunnen haast niet missen tijdens de wintersport. Snowboots houden uw voeten lekker warm en zorgen daarnaast voor voldoende grip op de sneeuw. Hier vindt u een grote collectie snowboots voor heren, dames en kinderen in alle soorten, maten en kleuren. Wij verkopen snowboots van bekende merken zolas Gevavi, Chuva en Moon Boot.

Skistokken

Skistokken zijn een onmisbaar deel van uw skiuitrusting, omdat ze ondersteuning bieden tijdens het skiën en ze u helpen sturen. In deze categorie vindt u daarom een breed assortiment skistokken waarmee u veilig van de piste af kunt gaan. Outdoorsupply verkoopt skistokken in diverse kleuren en designs, waardoor er voor iedereen voldoende keuze is.

Ski rugzak

Op Outdoorsupply hebben we een divers aanbod van skirugzakken. Deze rugzakken zijn speciaal ontworpen om mee te nemen op de piste zonder dat het een belemmering vormt tijdens het skiën of snowboarden. Zo kunt u met een skirugzak uw spullen veilig bij u dragen tijdens een trektocht of skidag. Daarnaast zijn veel van de tassen uitgerust met een hydratatiesysteem

Schaatsen

Er zijn verschillende soorten schaatsen verkrijgbaar op Outdoorsupply. Zo hebben we onder andere noren, ijshockeyschaatsen en zelfs glij-ijzers in het assortiment. We hebben de schaatsen zorgvuldig uitgekozen zodat ze voldoen aan alle veiligheids en kwaliteitseisen. Zo kunt u met een gerust hart gaan schaatsen