Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Haringen & Scheerlijnen

Bent u een ervaren kampeerder, dan kent u het vast. Dat moment dat het weer omslaat en u toch zeker wil zijn dat de tent er morgen ook nog staat. Een goede set scheerlijnen en haringen zorgen ervoor dat u niks heeft om zich druk over te maken. Nog geen ervaring met kamperen? Geen probleem! Zorg ervoor dat u goed voorbereid op reis gaat en zet uw tent goed vast. Hieronder vindt u alles wat u nodig heeft om zorgeloos aan uw vakantie te kunnen beginnen.

Scheerlijn tent

U hoopt er natuurlijk niet op, maar het weer is vaak onvoorspelbaar. Bereid uzelf daarom goed voor en zet uw tent vast met meerdere scheerlijnen. Op Outdoorsupply vindt u verschillende scheerlijnen die passen bij uw tent, zodat u goed voorbereid op reis kunt en niet weg zal waaien. Door de hoge kwaliteit, blijft uw tent zeker op zijn plek. Wacht daarom niet langer en bekijk hierboven direct de volledige collectie. Wilt u dit jaar zorgeloos van uw vakantie genieten?

Haring tent

Haringen zijn er in verschillende soorten en maten, het doel is echter altijd het zelfde: zorgen dat de tent niet wegwaait. Goede haringen zijn belangrijk om uw tent vast te zetten aan de grond. Op Outdoorsupply vindt u dan ook haringen met verschillende lengtes en voor variërende ondergronden. Zo bieden we rotspen voor in rotsachtige ondergronden en tentharingen voor zachtere ondergronden zoals gras. Bekijk het ruime aanbod en vindt de juiste haringen voor bij uw tent.