Menu
Menu

Ski Jassen

Outdoorsupply heeft een ruim assortiment ski jassen die u tijdens de wintersport beschermen tegen regen, sneeuw en kou. De ski jassen op Outdoorsupply zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs en zijn afkomstig van kwaliteitsmerken zoals The North Face, Jack Wolfskin en Brunotti. Zo is er voor iedereen wel een geschikte ski jas te vinden. Bekijk hier het hele assortiment.

Skisokken

Een paar warme ski sokken zijn onmisbaar tijdens de wintersport. Outdoorsupply heeft daarom een assortiment skisokken samengesteld van kwaliteitsmerken zoals Sinner en Barts. De skisokken zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren en designs en bieden meer dan voldoende steun tijdens het uitvoeren van wintersportactiviteiten. Bekijk hier het assortiment ski sokken op Outdoorsupply.

Skibroeken

Een skibroek is uiteraard een essentieel onderdeel van uw ski uitrusting. Niet alleen maakt dit de look van uw skioutfit af, ook biedt een skibroek bescherming bij natte en koude weersomstandigheden. Outdoorsupply heeft skibroeken in diverse kleuren en van verschillende materialen van het gerenommeerde merk The North Face. Bekijk hier alle opties.

Ski vesten

Naast skipully's zijn ski vesten tegenwoordig ook erg populair onder wintersporters. Een ski vest wordt doorgaans gebruikt als isolerende tussenlaag tussen uw onderkleding en ski jas. Daarnaast geeft een skivest u precies de warmte die u nodig heeft tijdens koudere dagen, maar biedt deze tegelijkertijd de mogelijkheid om kleding uit te trekken wanneer het zonnetje doorbreekt.

Onderkleding

Lekker warme thermo onderkleding is haast onmisbaar tijdens uw wintersportvakantie. Onderkleding zorgt namelijk niet alleen voor warmte, maar zorgt er ook voor dat u temperatuur goed wordt geregeld. Thermo ondergoed heeft bovendien een vochtregulerende werking, wat erg goed van pas komt tijdens intensieve snowboard- of skisessies, omdat u zo geen last heeft van transpiratievocht.

Ski kleding

Hier vindt u het gehele assortiment ski kleding op Outdoorsupply. Outdoorsupply heeft een ruim assortiment ski kleding die u helpt te beschermen tegen sneeuw, regen, wind en andere koude weersomstandigheden. U kunt kiezen uit kleding en accessoires van verschillende kwaliteitsmerken zoals The North Face, Jack Wolfskin, Sinner, Barts, Regatta, etc. Bekijk hier het hele assortiment wintersportkleding, van ski jas tot skipak. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor advies in het wassen van skikleding!