Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Aantal wielen
Serie
Waterdichtheid
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Buitenkant
Handbagage
Slot koffer
Prijs
Levertijd
Korting

Koffer


Een goede koffer is van groot belang tijdens het reizen. Uw bagage krijgt tijdens het reizen heel wat te verduren. Houdt er rekening mee dat elke luchtvaartmaatschappij eigen eisen stelt aan de afmetingen en het gewicht van de bagage. Op deze pagina vindt u koffers in verschillende soorten, maten en merken. Met behulp van de filter links in beeld vindt u de koffer die perfect bij uw wensen en eisen past. Wilt u meer informatie over afmetingen van bagage en het handig inpakken ervan? Klik dan hier.

Reiskoffer

Een goede reiskoffer, daar kunt u jaren van genieten. Op Outdoorsupply vindt u enkel de beste merken en daardoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Grote namen als Eagle Creek, Dakine, Herschel en nog veel meer bieden u alles wat u maar kunt verwachten. Wacht dus niet langer en bekijk direct ons ruime assortiment. Met de filters kunt u eenvoudig een keus maken uit de gewenste kleur en andere vereiste zodat u snel de perfecte koffer kunt vinden.

Handbagage koffers

Iets wat uitermate handig is, zijn handbagage koffers. Steeds vaker moet u extra betalen om een groot stuk bagage op een vlucht mee te mogen nemen. In dat geval mag u wél gratis een stuk handbagage meenemen. Deze moeten aan de eisen van uw luchtvaartmaatschappij voldoen. Dit verschilt per maatschappij, dus controleer eerst deze afmetingen. De handbagage koffers die wij voor u geselecteerd hebben, zijn volgens de meest gebruikelijke richtlijnen.