Menu
Menu

Alle Buff producten

Buff is oorspronkelijk een klein Spaans bedrijf dat is opgericht in Barcelona. Al snel breidde het bedrijf zich uit en begon het een internationaal avontuur in Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. Vandaag de dag verkoopt Buff haar producten al in meer dan 60 landen. Buff ontwerpt en produceert accessoires voor uw hoofd, nek of voor beiden. Denk hierbij aan petten, mutsen, nekwarmers, bivakmutsen en hoofdbanden. Daarnaast maakt Buff ook kleding en accessoires zoals renkleding en tassen. Dit allemaal voor een grote variatie aan sporten en activiteiten.

Buff muts

De nekwarmer is niet het enige populaire product van het merk Buff. De mutsen van het merk zijn van dezelfde hoge kwaliteit. De mutsen in het assortiment kunt u gemakkelijk vinden met de filters en ze komen in allerlei kleuren en designs. Ontdek uw nieuwe muts van het merk Buff en bestel deze vandaag nog makkelijk via Outdoorsupply.

Buff nekwarmer

De nekwarmer is het product waarmee Buff aanvankelijk begon en waar het bedrijf groot mee is geworden. Het begon allemaal omdat de eigenaar bescherming zocht tegen de kou en wind tijdens het motorrijden. Hij bedacht daarom een nekwarmer die naadloos was en gemaakt was van microvezel. Dit concept is tot de dag van vandaag het vlaggenschip van Buff. De nekwarmers van Buff zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de laatste technologieën. De nekwarmers bieden u bescherming tijdens allerlei sporten en activiteiten en zijn daarom enorm handig om te hebben.

Buff sjaal

Tijdens de koudere dagen is het dragen van een heerlijke sjaal geen overbodige luxe. Het bekende merk Buff heeft een grote collectie aan beeldige sjaals. Op Outdoorsupply bieden wij u graag de ruime collectie sjaals van dit merk aan. Door de goede materialen zijn de sjaals voorzien van een hoge kwaliteit. Hierdoor zullen de items een langere tijd netjes blijven voor gebruik. Voor welke sjaal kiest u?